Geef tijdens het EK ook de inrichting van je evenement een duivelse toets...Geef tijdens het EK ook de inrichting van je evenement een duivelse toets...

Niemand zal de komende weken kunnen ontsnappen aan het Europees Kampioenschap voetbal, in het hele land worden dan ook veel evenementen georganiseerd om in groep de wedstrijden te bekijken en voor onze Rode Duivels te kunnen supporteren.

 

Natuurlijk voorzie je als organisator een groot scherm en koud bier, maar ook de inrichting van je evenement zelf kan je volledig afstemmen om de supporters helemaal in de juiste sfeer te krijgen. Van lounge zetels over design receptietafels tot en met accessoires, verschillende producten uit het gamma van Fabula Productions zijn in duivelse kleuren verkrijgbaar en kunnen helpen bij het creëren van een geweldig '12de man' gevoel.

 

"Maar ook naast het voetbal leent ons design meubilair zich deze zomer perfect om tuinfeesten, pool parties of zelfs bedrijfsbbq's mee vorm te geven. Profiteer dan ook nu van onze zomeractie: tot en met 15 juni krijg je bij vermelding van het codewoord 'summerlounge' 15% korting op onze lounge modellen", vertelt Tom Herteweg.

 

"Wil je je evenement voorzien van leuke special effects zoals gigantische confetti shoots of wil je het podium letterlijk in vuur en vlam zetten, dan ben je bij onze collega's van 7theaven aan het juiste adres. Zoek je nog een partner voor de volledige audio-visuele productie dan raden we zeker ook Art Of Confusion aan."

 

Meer info via onderstaande url of vraag gratis de catalogus aan via info@fabulaproductions.be.


www.fabulaproductions.be

advertorial17-05-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Exclusief backstage bezoek bij tijdelijk operagebouw De MuntExclusief backstage bezoek bij tijdelijk operagebouw De Munt
Productlancering van Graco succes mede dankzij De BoerProductlancering van Graco succes mede dankzij De Boer
Eventbeveiliger krijgt standje van AdeleEventbeveiliger krijgt standje van Adele
Advertenties

In de kijker

Event 17

Event 17

Nieuwe award: Beste Idee Award tijdens tweede beursdag van Event 17

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 25-03Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media bvba
  Antwerpen
 2. 24-03Zelfstandig magazijnier (m/v)
  Event Flooring Services
  Oost-Vlaanderen
 3. 03-03Actieve planner Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]