Eccentric kiest voor stijl met De Boer

Eccentric kiest voor stijl met De Boer

Eccentric is een lifestyle evenement dat elk jaar plaatsvindt op het strand van Knokke. De Boer en de organisatoren zijn geen onbekenden voor elkaar, in het verleden werkten ze vaker succesvol samen. Om dit succes te herhalen mocht De Boer voor editie 2016, onder de naam 'A Touch Of New York', de tijdelijke accommodaties verzorgen. 

 

"Onze structuur bood de VIP-gasten een aangepaste setting voor de kick off van de beurs. In het thema ‘The Great Gatsby’ beloofde de VIP-night al snel een onvergetelijke avond vol glamour te worden. De overige beursdagen konden de bezoekers diverse stands ontdekken, genieten van modeshows, gezellig vertoeven met een drankje op het strand of deelnemen aan één van de events die op het programma stonden", vertelt Veerle Leduc van De Boer.

 

De organisatie van het event is er ook dit jaar in geslaagd haar bezoekers te charmeren in een wervelende luxe wereld, met meer dan 100 exclusieve internationale standhouders. Kathy De Weirt - Event Manager Eccentric - over de samenwerking met De Boer: "Zowel voor de op en afbouw van de beurs is alles vlot verlopen, mede dankzij de goede communicatie met Operations Manager Jo Vandekerkhof. Wij zijn heel tevreden over de professionele samenwerking en de geleverde kwaliteit van De Boer." 

 

Organiseer je binnenkort ook een evenement? Kijk snel op:

www.deboer.com/be-nl/diensten-en-producten/toepassing/tentverhuur-bij-evenementen-en-festivals
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties