JADA events speelt met vuur...JADA events speelt met vuur...

En water, lucht en aarde! Het JADA team organiseerde onlangs het jaarlijkse DVV top 50 event op een schitterende locatie in Brussel. Het centrale thema voor de gelegenheid werd niets minder dan 'The Four Elements'.  

 

"De focus lag op de kracht en pracht van de 4 oerelementen. Zo kwam het thema terug in de verschillende culinair hoogstaande gerechten van het geserveerde viergangen diner, in de prachtige decoratie en in de tot verbeelding sprekende acts die elk een eigen element vertegenwoordigde", vertellen zaakvoerders Danny Kayser en Jan de Wieuw.

 

De acts zorgden ook voor het nodige entertainment tijdens de award uitreiking, waarbij DVV de 50 best presterende kantoren van afgelopen jaar in de bloemetjes zet. "Een steltenloper danste, samen met een contactjongleur, een vloeiende waterdans, gevolgd door een prachtig vuurballet. In de lucht toonde een luchtacrobate haar lenigheid en elegantie in een lyrische choreografie met de zijden lus. Tot slot keerden we weer naar de aarde waar Cedric Landrieu een spectaculaire balance act uitvoerde, een dans die hem tot in de finale van Belgium's Got Talent bracht." Niemand minder dan ex-Miss België Virginie Claes praatte alles vlot aan elkaar. 

 

"Het werd een avond vol spektakel die eindigde met een spetterende party, ingezet door Jeu de Foules en afgesloten door onze huis DJ. Ja Da was fascinerend! "


www.jada-events.be

advertorial10-05-2016

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

TIP! - Internet op je event: hoeveel bandbreedte heb je nodig?TIP! - Internet op je event: hoeveel bandbreedte heb je nodig?
Save the date: Festivak 2018Save the date: Festivak 2018
Primeurs tijdens EventSummit 2018Primeurs tijdens EventSummit 2018
Advertenties

In de kijker

Jouw event in Antwerp Expo

Jouw event in Antwerp Expo

Antwerp Expo host jouw onvergetelijk bedrijfsfeest, product launch, congres, teambuilding, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-02Traffic Ninja - B rijbewijs
  Goldfish Industries - Party...
  Antwerpen
 2. 14-02Warehouse Jedi
  Goldfish Industries - Party...
  Antwerpen
 3. 12-02CAD Specialist
  beMatrix
  West-Vlaanderen