JADA events speelt met vuur...

JADA events speelt met vuur...

En water, lucht en aarde! Het JADA team organiseerde onlangs het jaarlijkse DVV top 50 event op een schitterende locatie in Brussel. Het centrale thema voor de gelegenheid werd niets minder dan 'The Four Elements'.  

 

"De focus lag op de kracht en pracht van de 4 oerelementen. Zo kwam het thema terug in de verschillende culinair hoogstaande gerechten van het geserveerde viergangen diner, in de prachtige decoratie en in de tot verbeelding sprekende acts die elk een eigen element vertegenwoordigde", vertellen zaakvoerders Danny Kayser en Jan de Wieuw.

 

De acts zorgden ook voor het nodige entertainment tijdens de award uitreiking, waarbij DVV de 50 best presterende kantoren van afgelopen jaar in de bloemetjes zet. "Een steltenloper danste, samen met een contactjongleur, een vloeiende waterdans, gevolgd door een prachtig vuurballet. In de lucht toonde een luchtacrobate haar lenigheid en elegantie in een lyrische choreografie met de zijden lus. Tot slot keerden we weer naar de aarde waar Cedric Landrieu een spectaculaire balance act uitvoerde, een dans die hem tot in de finale van Belgium's Got Talent bracht." Niemand minder dan ex-Miss België Virginie Claes praatte alles vlot aan elkaar. 

 

"Het werd een avond vol spektakel die eindigde met een spetterende party, ingezet door Jeu de Foules en afgesloten door onze huis DJ. Ja Da was fascinerend! "

www.jada-events.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Laatste kans! Registreer je nu voor eventplanner.live

Laatste kans! Registreer je nu voor eventplanner.live

INKART zet in op de zomer!

INKART zet in op de zomer!

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Advertenties