Nieuwe overwinning VO Communication in Cannes

Nieuwe overwinning VO Communication in Cannes

VO Communication sleepte tijdens Trophées de l'Evénement in Cannes de prijs voor het 'meest uitzonderlijke evenement van 2015' in de wacht voor de organisatie van de Tweehonderdste verjaardag van de Slag bij Waterloo.

 

De Franse en Europese eventsector was op post in het prestigieuze Palais des Festivals in Cannes voor de 10de editie van de Trophées de l'Evénement. Tijdens deze ceremonie, worden de meest opvallende evenementen van het jaar bekroond.

 

De viering van de Tweehonderdste verjaardag van de Slag bij Waterloo, georganiseerd door VO Communication in samenwerking met Verhulst Events & Partners, werd tot winnaar verkozen in de categorie 'meest uitzonderlijke evenement van 2015', dit door een jury bestaande uit professionelen uit de communicatie- en eventsector.

 

Waterloo 2015 is met deze trofee niet aan zijn proefstuk toe. Het event won tijdens de Best Event Awards ook al de Golden Award en de Insurance & Safety Award. In november 2015 kon het, tijdens de EuBEA Awards in Sevilla, ook al de titels van Beste Europese evenement, Beste Publieksevenement en Beste Viering aan zijn palmares toevoegen en nam het ook de titel van Beste Europese evenementenbureau van 2015 mee naar huis.

 

Bekijk ook de eventplanner.tv aflevering: Achter de schermen bij Beste Event van Europa

 

Waterloo 2015 in een notendop:

  • Een evenement met internationale allures
  • De grootste historische reconstructie ooit in Europa (5.253 re-enactors met 50 verschillende nationaliteiten, 360 paarden, 100 kanonnen, ...)
  • 128.000 bezoekers in 2 dagen
  • Een enorme technische en logistieke organisatie
  • Een promotie- en mediacampagne met wereldwijd succes (622 geaccrediteerde journalisten, 55 internationale persagentschappen, 88 televisiezenders,…)
  • 11.500 online artikels, wereldwijd, over Waterloo 2015
  • 467.000 unieke bezoekers op de website van het event (uit meer dan 100 landen)
  • 15.108 fans op Facebook uit 45 landen

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures