Hoe op je brandstofverbruik besparen tijdens je event?Hoe op je brandstofverbruik besparen tijdens je event?

Besparen op brandstofkosten en kiezen voor alternatieve brandstoffen is ook binnen de evenementenindustrie een belangrijk thema. Het is bovendien ook goed voor het milieu.

 

Verschillende (verhuur)organisaties komen met steeds betere alternatieven en oplossingen die een forse besparing opleveren. Zo levert Aggreko innovatieve oplossingen voor tijdelijke stroomvoorziening en klimaatbeheersing waarmee je als organisator snel kunt reageren op veranderende behoeftes. "Dankzij onze ervaring huur je niet zomaar apparatuur, maar een aangepaste oplossing voor jouw specifieke vraagstukken", vertelt Mark Reijnders. Zo verzorgt Aggreko de stroomvoorziening en klimaatbeheersing voor honderden evenementen. Een goed voorbeeld voor een totaaloplossing is Circus CliniClowns van Stichting CliniClowns, waar Aggreko een besparingen tot wel 40% op het brandstofverbruik gerealiseerd heeft.

 

Innovatie

"Sinds jaar en dag - en we zijn al meer dan 50 jaar actief - zijn we bij Aggreko continue op zoek naar alternatieve oplossingen. Variërend van oplossingen waarmee wij voor onze klanten een forse besparing op de brandstofkosten kunnen realiseren tot oplossingen waarmee milieudoelstellingen behaald kunnen worden. Ook bieden wij mogelijkheden tot het gebruik van alternatieve brandstoffen, zoals diverse nieuwe soorten synthetische brandstoffen."

 

Stichting CliniClowns tourt jaarlijks gemiddeld 80 dagen met het Circus CliniClowns door heel Nederland. Aggreko levert hiervoor niet alleen de apparatuur, maar voorziet ook in het transport, de arbeid en het fuel management. "We maken voor dit project gebruik van een 200 kVa Twinpack met een load on demand-oplossing en een batterypack. Voor de klimaatbeheersing gebruiken we ACHP-units die zowel kunnen koelen als verwarmen en die ook met return air werken. Door de inzet van deze innovatieve oplossing hebben we het brandstofverbruik aanzienlijk kunnen reduceren van gemiddeld 350 liter tot slechts 200 liter diesel per dag."

 

Benieuwd ook hoe jij op het brandstofverbruik van jouw evenement kan besparen? Neem contact op met Aggreko!


www.aggreko.nl

advertorial26-04-2016

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Je favoriete event-show nu ook op je TV!Je favoriete event-show nu ook op je TV!
Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?
Waarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebbenWaarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebben
Advertenties

In de kijker

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

RMD Rotterdam heeft twee unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht