Flint is ook multifunctionele eventlocatie

Flint is ook multifunctionele eventlocatie

Flint, het theatercomplex in Amersfoort, is ook de ideale locatie voor jouw bedrijfsevenement. Naast de Rabobank Theaterzaal kun je ook gebruik maken van de AFASzaal, een wel zeer multifunctionele ruimte. Onlangs werd die voor de tweede keer omgebouwd tot Rollerdisco.

 

Het idee voor de eerste editie ontstond tijdens het BankGiro Loterij Theaterweekend, begin dit jaar. "Als randprogrammering van dit event zetten we een Rollerdisco op in de AFASzaal in samenwerking met SKATE FEVER NL. Deze deed het fantastisch en was in no time uitverkocht. Ook de tweede Rollerdisco werd het een groot succes. 400 enthousiastelingen op rolschaatsen maakten Flint onveilig", vertelt marketingmedewerker van Flint Donata van Asselt.

 

"Het multifunctionele karakter van de AFASzaal is voor dit evenement helemaal benut. De vloer van de zaal is mooi vlak zodat je de ruimte helemaal volgens je eigen wensen kunt inrichten." Zo koos Flint voor een grote rolschaatsbaan met in het midden een DJ-booth. De AFASzaal heeft ook een podium. Daar bevond zich tijdens de Rollerdisco een 'no skate dance area' met bar.  Je kon er dansen of even uitrusten onder het genot van een drankje. Voor een lekker hapje ging je richting de foyer naar de foodcorner. De kleinere zaaltjes deden dienst als kleedkamers en EHBO-ruimte.

 

Je kunt het hele theatercomplex gebruiken om je bedrijfsevent of congres vorm te geven. En dat allemaal in het theatrale decor, eigen aan Flint. Dat schept heel wat mogelijkheden. En heb je nog wat inspiratie nodig, kom dan zeker eens een kijkje nemen tijdens zo'n Rollerdisco. Flint komt op 10 juni 2016 met een derde editie.

www.deflint.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties