Het Domein van de Grotten van Han is in opmars met Family DaysHet Domein van de Grotten van Han is in opmars met Family Days

Het toeristische seizoen 2016 is nog maar net begonnen, maar wat events betreft kan het Domein van de Grotten van Han nu al van een succesvol jaar spreken. "Nochtans hebben we er voor moeten knokken", vertelt eventmanager Kim de Lescluze.

 

"Het Domein, en dan voornamelijk de Grotten van Han, doet bij de meesten waarschijnlijk wel een belletje rinkelen, maar helaas was er weinig bekend over onze eventmogelijkheden", verduidelijkt Kim. "We hebben echter niet stil gestaan, en dankzij verschillende ontwikkelingen en uitbreidingen, is het Domein vandaag veel meer dan een simpele toeristische attractie. En het ziet er naar uit dat België dat begrepen heeft, want dit jaar hebben we al het dubbel aantal Family Days mogen plannen en uitwerken dan dezelfde periode vorig jaar! En de aanvragen blijven binnenstromen!" 

 

De kracht van de natuur

Waaraan is dit succes dan vooral te danken? Kim legt uit: "De trend van vandaag is 'naturel'. We worden ons meer en meer bewust van de positieve invloed die de natuur heeft op onze wellbeing. Een deugddoende Family Day op een magnifieke en pure locatie zoals het Domein van de Grotten van Han, vormt dan ook een perfect cadeau voor werknemers en hun gezin. De familiale sfeer op één van Wallonië 's prachtigste locaties maken het eenvoudiger om elkaar beter te leren kennen, bestaande banden te versterken of nieuwe contacten te creëren." 

 

Zelf ontdekken wat het professionele Eventteam van het Domein van de Grotten van Han voor jullie Family Day kan betekenen? Neem snel contact op voor informatie of een vrijblijvende offerte: Kdl@grotte-de-han.be


www.grotte-de-han.be/nl/ondernemingen

advertorial22-04-2016

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Wat als je evenement uit elkaar valt?Wat als je evenement uit elkaar valt?
Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!
5 gevaarlijke mythes over eventprofessionals5 gevaarlijke mythes over eventprofessionals
Advertenties

In de kijker

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

RMD Rotterdam heeft twee unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht