Het Domein van de Grotten van Han is in opmars met Family Days

Het Domein van de Grotten van Han is in opmars met Family Days

Het toeristische seizoen 2016 is nog maar net begonnen, maar wat events betreft kan het Domein van de Grotten van Han nu al van een succesvol jaar spreken. "Nochtans hebben we er voor moeten knokken", vertelt eventmanager Kim de Lescluze.

 

"Het Domein, en dan voornamelijk de Grotten van Han, doet bij de meesten waarschijnlijk wel een belletje rinkelen, maar helaas was er weinig bekend over onze eventmogelijkheden", verduidelijkt Kim. "We hebben echter niet stil gestaan, en dankzij verschillende ontwikkelingen en uitbreidingen, is het Domein vandaag veel meer dan een simpele toeristische attractie. En het ziet er naar uit dat België dat begrepen heeft, want dit jaar hebben we al het dubbel aantal Family Days mogen plannen en uitwerken dan dezelfde periode vorig jaar! En de aanvragen blijven binnenstromen!" 

 

De kracht van de natuur

Waaraan is dit succes dan vooral te danken? Kim legt uit: "De trend van vandaag is 'naturel'. We worden ons meer en meer bewust van de positieve invloed die de natuur heeft op onze wellbeing. Een deugddoende Family Day op een magnifieke en pure locatie zoals het Domein van de Grotten van Han, vormt dan ook een perfect cadeau voor werknemers en hun gezin. De familiale sfeer op één van Wallonië 's prachtigste locaties maken het eenvoudiger om elkaar beter te leren kennen, bestaande banden te versterken of nieuwe contacten te creëren." 

 

Zelf ontdekken wat het professionele Eventteam van het Domein van de Grotten van Han voor jullie Family Day kan betekenen? Neem snel contact op voor informatie of een vrijblijvende offerte: Kdl@grotte-de-han.be

www.grotte-de-han.be/nl/ondernemingen

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures