3 voordelen van eventbeleving via een koptelefoon



3 voordelen van eventbeleving via een koptelefoon

Feesten via een koptelefoon, dat is het oorspronkelijke concept van Silent DJ. Hierbij hoor je de muziek enkel via je headset. Ondertussen vind je Silent DJ ook in andere toepassingen op allerlei events. Want de voordelen van dit concept maken de beleving voor de bezoeker nog intenser.  

 

In de eerste plaats bepaal je zelf het volume van je eigen draadloze koptelefoon. Geluid zoals jij het comfortabel vindt. Daarnaast beschik je over drie kanalen waar je makkelijk kan tussen switchen. Dat is handig bij een conferentie of lezing in verschillende talen. Je switcht gewoon van kanaal naar de taal die jij wenst. Of je kiest bij een silent disco uit 3 soorten muziek het genre waar jij het liefste op danst.  

 

Meer aandacht

Het is gewoon een feit dat mensen via een koptelefoon veel aandachtiger luisteren naar een presentatie dan via gewone audio installatie. Alle achtergrondgeluid is immers weg gefilterd. De toehoorders zijn geconcentreerder en voelen zich directer in contact met de spreker. Daarom is zo'n koptelefoon ideaal bij een beurspresentatie, voorleessessie, silent poetry, silent movie, silent workshop, een rondleiding of bedrijfspresentatie.  

 

Weg met de geluidsoverlast  

Omdat je geen geluidsoverlast veroorzaakt, is de techniek makkelijk in te zetten naast andere activiteiten. Zo kan je in eenzelfde gebouw meerdere programma's tegelijkertijd aanbieden. De techniek is snel inzetbaar en verplaatsbaar en kan je ook buiten gebruiken. Je hebt een bereik van honderden meters. Silent DJ is heel geschikt voor after party's. Je kan immers zonder overlast nog uren doorgaan met een silent disco. Nog mogelijkheden zijn meerdere podia met elk hun eigen muziek in eenzelfde ruimte of presentaties op je beursstand zonder geluidsoverlast voor je buren.  

 

Intensere beleving 

Silent DJ stopt niet bij audio en biedt ook uitgebreide belevingsconcepten die al je zintuigen prikkelen. Zo is er de 360DomeXperience. Dit biedt 360 graden visuals, SilentDJ’s, trillende vloeren en geur verspreidende AromaDJ's. Horen, zien, voelen en ruiken in één en dezelfde spectaculaire ruimte. Hiermee creëer je een onvergetelijke ervaring voor je bedrijfspresentatie, feestelijke opening of productlaunch.  


www.silentdj.com

advertorial27-04-2016

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 



Lees ook

5 fouten bij het maken van een eventwebsite5 fouten bij het maken van een eventwebsite
Je favoriete event-show nu ook op je TV!Je favoriete event-show nu ook op je TV!
Waarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebbenWaarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebben
Advertenties

In de kijker

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

RMD Rotterdam heeft twee unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht