3 voordelen van eventbeleving via een koptelefoon3 voordelen van eventbeleving via een koptelefoon

Feesten via een koptelefoon, dat is het oorspronkelijke concept van Silent DJ. Hierbij hoor je de muziek enkel via je headset. Ondertussen vind je Silent DJ ook in andere toepassingen op allerlei events. Want de voordelen van dit concept maken de beleving voor de bezoeker nog intenser.  

 

In de eerste plaats bepaal je zelf het volume van je eigen draadloze koptelefoon. Geluid zoals jij het comfortabel vindt. Daarnaast beschik je over drie kanalen waar je makkelijk kan tussen switchen. Dat is handig bij een conferentie of lezing in verschillende talen. Je switcht gewoon van kanaal naar de taal die jij wenst. Of je kiest bij een silent disco uit 3 soorten muziek het genre waar jij het liefste op danst.  

 

Meer aandacht

Het is gewoon een feit dat mensen via een koptelefoon veel aandachtiger luisteren naar een presentatie dan via gewone audio installatie. Alle achtergrondgeluid is immers weg gefilterd. De toehoorders zijn geconcentreerder en voelen zich directer in contact met de spreker. Daarom is zo'n koptelefoon ideaal bij een beurspresentatie, voorleessessie, silent poetry, silent movie, silent workshop, een rondleiding of bedrijfspresentatie.  

 

Weg met de geluidsoverlast  

Omdat je geen geluidsoverlast veroorzaakt, is de techniek makkelijk in te zetten naast andere activiteiten. Zo kan je in eenzelfde gebouw meerdere programma's tegelijkertijd aanbieden. De techniek is snel inzetbaar en verplaatsbaar en kan je ook buiten gebruiken. Je hebt een bereik van honderden meters. Silent DJ is heel geschikt voor after party's. Je kan immers zonder overlast nog uren doorgaan met een silent disco. Nog mogelijkheden zijn meerdere podia met elk hun eigen muziek in eenzelfde ruimte of presentaties op je beursstand zonder geluidsoverlast voor je buren.  

 

Intensere beleving 

Silent DJ stopt niet bij audio en biedt ook uitgebreide belevingsconcepten die al je zintuigen prikkelen. Zo is er de 360DomeXperience. Dit biedt 360 graden visuals, SilentDJ’s, trillende vloeren en geur verspreidende AromaDJ's. Horen, zien, voelen en ruiken in één en dezelfde spectaculaire ruimte. Hiermee creëer je een onvergetelijke ervaring voor je bedrijfspresentatie, feestelijke opening of productlaunch.  


www.silentdj.com

advertorial27-04-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Bespraar tijd bij het plannen van je volgende evenementBespraar tijd bij het plannen van je volgende evenement
Amazon wil concert tickets verkopenAmazon wil concert tickets verkopen
Één en al duurzaamheid op de GitannekesfoorÉén en al duurzaamheid op de Gitannekesfoor
Advertenties

In de kijker

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Wie verdient het 'eventplanner Certificate of Excellence'? Help jouw favoriet op weg met een review.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 18-08Account Manager
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 3. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen