Luxe en design op de Amsterdamse grachten

Luxe en design op de Amsterdamse grachten

Rederij Friendship sloeg samen met Nederlands top designer Osiris Hertman de handen in elkaar voor de volledige restyling van een authentieke Amsterdamse sleper uit 1928. Voortaan verken je de Amsterdamse grachten vanuit een luxueus design interieur.

 

De salonboot heeft langs de buitenkant haar oorspronkelijke lijn behouden. Het interieur daarentegen is een toonbeeld van design luxe en comfort. Stoer aan de buitenkant, warm en luxueus van binnen.

 

Natuurlijke materialen

Kenmerkend voor de ontwerpen van Osiris Hertman is de bijzondere vormgeving en het gebruik van natuurlijke materialen. Dat is ook zo in deze kanaalboot. Je dineert er aan een lange tafel in Balinees hout terwijl je de grachtenpanden voorbij ziet komen door een grote patrijspoort in het dak. Het dak zelf is van geel koper en heeft een unieke belichting. Opvallende elementen zijn ook de transparante trap en de open haard van hand-gekapte leisteen. De keuken, ideaal voor 'life cooking', is volledig in koper uitgevoerd.

 

Flexibel interieur

De inrichting biedt heel wat mogelijkheden. De comfortabele banken verplaats je makkelijk zodat je het interieur in een handomdraai opstelt voor board meetings, sit-down diners en lunches tot 21 pers of voor walking diners, borrelpartijen en feesten tot 46 pers. Het achterdek met lounge kan volledig open. De zijramen zijn uitneembaar voor een ultiem buitengevoel.

 

De boot beschikt ook over de nieuwste technische middelen voor presentaties. Uiteraard beschik je over een schipper en een hostess die er voor zorgen dat het jou aan niets ontbreekt. En zeker niet onbelangrijk: deze unieke 'beauty' vaart voor de volle 100% op groene energie.

www.friendshipamsterdam.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures