2 tools om jouw event duurzamer te maken2 tools om jouw event duurzamer te maken

De Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) en de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) slaan vanaf dit jaar de handen in elkaar om jouw festival, sport- of cultuurevenement verder te verduurzamen.

 

Duurzaamheid is al lang geen modewoord meer. Het begrip heeft ook in de evenementenwereld helemaal zijn plaats veroverd. Organiseer je de komende maanden een event? Dan neem je de duurzaamheid van jouw manifestatie best eens grondig onder de loep. Je kan er zelfs een mooi bedrag mee winnen.  

 

Win DeGroeneVent Award  

De GroeneVentscan is een gratis online tool waarmee je je evenement kan doorlichten op vlak van duurzaamheid. Je vult in hoe je omgaat met afval, energie, catering, ruimtegebruik, mobiliteit en materialengebruik. En in enkele muisklikken, krijg je een duurzaamheidsscore. Met een goede score kan je uitpakken om je evenement te promoten.  

 

Vul je de scan in, dan kan je je meteen kandidaat stellen voor DeGroeneVent Award. Daar is een prijzenpot van 10.000 euro te winnen, te verdelen over de winnaars van 3 categorieën. Raadpleeg het wedstrijdreglement. Elk openbaar evenement dat minimum 500 bezoekers op één dag heeft maakt, kans om te winnen. De award-uitreiking vindt plaats op 20 oktober 2016.  

 

Duurzaam verkeer met MobiWijzer  

Vanaf nu maakt MobiWijzer ook integraal deel uit van de GroeneVentscan. In MobiWijzer maak je je persoonlijke mobiliteitsdossier op. Je krijgt adviezen op maat om het verkeer van en naar jouw event vlot te laten verlopen. Via een persoonlijke tijdslijn kun je alle maatregelen die je moet nemen stapsgewijs organiseren. Via Mijn Mobiwijzer kan achteraf je persoonlijke mobiliteitsdossier raadplegen, waar en wanneer je dat wil.    

 

Meer weten? www.groeneventscan.be en www.mobiwijzer.be

advertorial08-04-2016

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?
50m² beeldprojectie bij BluePoint met twee Barco F90-4K13 projectoren50m² beeldprojectie bij BluePoint met twee Barco F90-4K13 projectoren
3 belangrijkste trends in eventmarketing van dit moment3 belangrijkste trends in eventmarketing van dit moment
Advertenties

In de kijker

ECdays

ECdays

Ontdek event-trends en innovaties tijdens ECdays.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 2. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 3. 07-03Salesmanager België (Fulltime)
  Neptunus bvba
  Limburg