Tevreden over je eventleverancier? Beloon hem met een 'Certificate of Excellence'

Tevreden over je eventleverancier? Beloon hem met een 'Certificate of Excellence'

eventplanner.be /.nl beloont elk jaar eventbedrijven, die dagelijks het beste van zichzelf geven voor hun klanten, met een 'Certificate of Excellence'. Ben jij een tevreden klant van jouw eventleverancier, help hem dan om deze felbegeerde award te winnen.   

 

"De meeste awards in de evenementensector bekronen de beste evenementen. Wij willen de eventbureaus, cateraars, verhuurbedrijven, … belonen die elke dag tot het uiterste gaan voor hun klant en hun diensten leveren met een glimlach. Eigenlijk zijn zij de helden van onze sector en verdienen ook zij een award. En wie kan dat beter beoordelen dan de klanten van die evenementen zelf?", vindt Kevin Van der Straeten, managing director van eventplanner.be /.nl. 

 

Stem op jouw eventleveranciers

Vind jij dat jouw eventleverancier dit certificaat verdient? Help hem op weg om het te behalen en plaats een mooie, eerlijke review op zijn bedrijfsprofiel (zoek je eventlocatie of leverancier via de zoekbox). 

 

Certificate of Excellence

Alle meer dan6.000 eventbedrijven op de website komen in aanmerking voor de certificaten. Het 'Certificate of Excellence' werd vorig jaar voor het eerst uitgereikt aan de meest gewaardeerde bedrijven. Om in aanmerking te komen heeft het eventbedrijf minstens 10 klantenreviews en een tevredenheidsscore van >90% nodig (meer info over de voorwaarden).

 

Betrouwbare reviews

Het review systeem van eventplanner.be is betrouwbaar. Enkel reviews van échte klanten, zoals ze werden ingegeven. En dat is belangrijk. Beoordelingen maken het eenvoudiger dan ooit om een geschikte eventleverancier, cateraar, eventlocatie, ... te vinden. De reviews op eventplanner.be helpen je al een eind op weg doordat je heel eenvoudig een aantal referenties kunt checken.

 

Verdien een gratis .PRO membership

En er is nog meer. Voor elke review die jij plaatst, krijg je 50 punten. Heb je 1.000 punten verzameld, dan krijg je een jaar lang het eventplanner.PRO membership helemaal gratis. Je krijgt overigens niet alleen voor reviews punten, ontdek hoe je punten kunt verzamelen. Ook als je al .PRO bent, kan je meedoen. Dan wordt je abonnement gewoon gratis met een jaar verlengd.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

6x waarom fysieke evenementen onvervangbaar zijn

6x waarom fysieke evenementen onvervangbaar zijn

Top event & wedding influencers om te volgen op Instagram

Top event & wedding influencers om te volgen op Instagram

Mocktails, cocktails of een mobiele winterbar op je event nodig?

Mocktails, cocktails of een mobiele winterbar op je event nodig?

Advertenties