Tevreden over je eventleverancier? Beloon hem met een 'Certificate of Excellence'Tevreden over je eventleverancier? Beloon hem met een 'Certificate of Excellence'

eventplanner.be /.nl gaat eventbedrijven die dagelijks het beste van zichzelf geven voor hun klanten, belonen met een 'Certificate of Excellence'. Ben jij een tevreden klant van jouw eventleverancier, help hem dan om deze felbegeerde award te winnen.   

 

"De meeste awards in de evenementensector bekronen de beste evenementen. Wij willen de eventbureaus, cateraars, verhuurbedrijven, … belonen die  elke dag tot het uiterste gaan voor hun klant en hun diensten leveren met een glimlach. Eigenlijk zijn zij de helden van onze sector en verdienen ook zij een award. En wie kan dat beter beoordelen dan de klanten van die evenementen zelf?", vindt Kevin Van der Straeten, managing director van eventplanner.be /.nl.  

 

Stem op jouw eventleveranciers

Vind jij dat jouw eventleverancier dit certificaat verdient? Help hem op weg om het te behalen en plaats een mooie, eerlijke review op zijn bedrijfsprofiel.      

 

Certificate of Excellence

Alle meer dan 5.000 eventbedrijven op de website komen in aanmerking voor de certificaten. Dit 'Certificate of Excellence' wordt voor het eerst in april 2016 uitgereikt aan de meest gewaardeerde bedrijven. Om hiervoor in aanmerking te komen heeft het eventbedrijf minstens 10 klantenreviews en een tevredenheidsscore van 80% nodig (meer info over de voorwaarden).

 

Betrouwbare reviews

Het review systeem van eventplanner.be is betrouwbaar. Enkel reviews van échte klanten, zoals ze werden ingegeven. En dat is belangrijk. Beoordelingen maken het eenvoudiger dan ooit om een geschikte eventleverancier, cateraar, eventlocatie, ... te vinden. De reviews op eventplanner.be helpen je al een eind op weg doordat je heel eenvoudig een aantal referenties kunt checken.

 

Verdien een gratis .PRO membership

En er is nog meer. Voor elke review die jij plaatst, krijg je 50 punten. Heb je 1.000 punten verzameld, dan krijg je een jaar lang het eventplanner.PRO membership helemaal gratis. Je krijgt overigens niet alleen voor reviews punten, ontdek hoe je punten kunt verzamelen.

 

Ook als je al .PRO bent, kan je meedoen. Dan wordt je abonnement gewoon gratis met een jaar verlengd.

22-03-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

TIP! - Projectmanagement voor eventsTIP! - Projectmanagement voor events
Optimaliseer beleving en veiligheid met evenementenhekwerkOptimaliseer beleving en veiligheid met evenementenhekwerk
Verras je gasten met een 3D hologram op je evenementVerras je gasten met een 3D hologram op je evenement
Advertenties

In de kijker

Singapore Tourism Board

Singapore Tourism Board

Trendy hotels en shops in Singapore

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 23-02Assistent Projectleider
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant
 2. 23-02Tenten- en Podiabouwer
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant
 3. 23-02Tenten- en Podiabouwer met CE- Rijbewijs
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant