Facebook lanceert live streaming feature

Facebook lanceert live streaming feature

Na Meerkat en Periscope stapt ook de social media gigant Facebook mee in de live beleving.

 

Je kan de pagina van je event net dat tikkeltje meer geven door de Livestreaming app van Facebook. Tot 30 minuten kan je je gasten/fans laten meegenieten of een exclusief kijkje achter de schermen gunnen. Perfect om je laatste vrije plaatsen nog verkocht te krijgen of de tickets voor de volgende editie gegeerder te maken.

 

Simpel en snel

Je gaat naar je pagina, klikt in het vakje waar je berichten deelt en kiest voor de 5e optie: Livesteaming. Erna kan je tot 30 minuten rechtstreeks delen en kunnen je fans commentaar geven. Je video komt daarna gewoon op de tijdslijn terecht. Simpel, snel en ideaal om je event nog meer open te stellen voor het grote publiek.

 

Meerkat is niet meer

Periscope en Meerkat waren tot voor kort de grote spelers op livestreaming vlak, maar Meerkat gooit de handdoek in de ring en gaat zich op andere aspecten toeleggen. Door de moordende concurrentie slonk hun gebruikersaantal zienderogen. Meerkat werd bekend van het media- en technologie-festival SxSW, waar gebruikers een week lang live verslag uitbrachten van de conferenties en sfeer.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Pascale Sterkendries [Salsa Fiesta]
Expert|2016-03-07 - 13:04u

Vanaf is livestream mogelijk op FB? Ik zie momenteel die 5e optie niet staan.
En in het helpcentrum van FB krijg ik ook geen info over livestream.

Kevin Van der Straeten [eventplanner.net]
Leader|2016-03-07 - 15:25u

Dag Pascale,
Facebook is de functionaliteit wereldwijd aan het uitrollen. Je moet in ieder geval de laatste versie van de app hebben. Bij ons is het al actief, maar iedereen zou snel moeten volgen.

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures