2.000 vierkante meter extra kantoorruimte voor eventbedrijven2.000 vierkante meter extra kantoorruimte voor eventbedrijven

Tegen eind april zal de site van AED Studios in Lint volledig afgewerkt zijn. In de nieuwe inkomhal wordt het eerste audiovisueel museum ter wereld ondergebracht, en op de twee verdiepingen werd plaats voorzien voor nieuwe kantoorruimtes.

 

Na de sloop van de oude Sobemi-fabriek werd een nieuwe parking voor 800 wagens aangelegd en een nieuwe voorgevel en inkomhal gebouwd. De bestaande studio's werden afgewerkt en volledig in orde gebracht. De elektriciteitsvoorziening werd gemoderniseerd tot aan de hoogspanningscabine en alle ruimtes werden voorzien van LED-verlichting. Er werden interne faciliteiten gebouwd voor de filmindustrie, zoals naai-ateliers, 10 flexibele magazijnen en ingerichte backstage ruimtes. De nieuwe huurders profiteren mee van het unieke imago dat AED Studios als één van de modernste mediacenters ter wereld uitstraalt. De aanwezige bedrijven kunnen allen gebruik maken van alle faciliteiten op de site, zoals de aangelegde groene zones en het restaurant. Het complex is centraal gelegen in een rustige omgeving, en vlot bereikbaar met de wagen, via het openbaar vervoer en via de fietsostrade. Met de geplande infrastructuurwerken in Antwerpen, kunnen de kantoorruimtes ook op korte of middellange termijn een oplossing bieden voor bedrijven die gespaard willen blijven van mobiliteitshinder.

 

Glenn Roggeman, CEO van de AED group, wil de Belgische entertainment industrie alle kansen geven om zich verder te ontplooien tot een belangrijke economische pijler in ons land. "Ik geloof in de toekomst van de entertainment industrie en België kan daar een rol van betekenis in spelen. De bouw van de nieuwe parking en voorgevel geeft AED Studios alvast de uitstraling die een dergelijk complex verdient. Momenteel resideren er reeds 14 huurders die rechtstreeks of onrechtstreeks gelinkt zijn aan de entertainment industrie, zoals eventplanner.be, twee productiehuizen en bedrijven die gespecialiseerd zijn in green key techniek, decorbouw, 3D-animatie, enzovoort. We willen voorrang geven aan bedrijven die diensten leveren aan film- of televisieproducties en bedrijfsevenementen in de ruimste zin van het woord, want daar creëren we een grote meerwaarde voor de site én voor ons land."

 

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor meer informatie of een bezoek ter plaatse via info@aedstudios.com of telefonisch op het nummer 03 454 20 10.

advertorial02-03-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?
Hoe reviews je event of eventbedrijf boosten - InfographHoe reviews je event of eventbedrijf boosten - Infograph
Één en al duurzaamheid op de GitannekesfoorÉén en al duurzaamheid op de Gitannekesfoor
Advertenties

In de kijker

Reviews

Reviews

3 redenen om nu eventlocaties, cateraars, ... te reviewen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 18-08Account Manager
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 3. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen