"Met A.S.Technology loopt je expo op wieltjes""Met A.S.Technology loopt je expo op wieltjes"

A.S Technology speelde een belangrijke rol op het Autosalon in Brussel. Een getuigenis van Anaïs Lorette, sales- en accountmanager van autofederatie FEBIAC, de organisator van het salon.

 

In januari 2016 vond de 94ste editie van het Autosalon plaats in Brussels Expo. Met meer dan 550 000 bezoekers één van de drukst bezochte evenementen in ons land. Door terreurdreiging wilde de organisatie niets aan het toeval overlaten. "Centraal stond de veiligheid van de bezoekers", zegt Anaïs Lorette van FEBIAC.

 

A.S. Technology fundamentele rol in veiligheidsmaatregelen 

Als specialist in expo- en eventtechniek heeft A.S. Technology ook dit jaar de standen opgebouwd in de hallen van het Autosalon. Van verlichting en verduistering, trussing tot stroomverdeling en audiovisuele support. "In het kader van veiligheidscontrole zochten we last minute een oplossing", vertelt Anaïs Lorette. "A.S. Technology is onmiddellijk mee op de kar gesprongen en zorgde voor security gates. "De gedetailleerde en zeer duidelijke tekeningen van A.S. Technology waren de basis voor onze analyse en het overleg met de politie." 

 

Eventtechniek voor European Automotive Forum (EAF)

Ook verzorgde het team van A.S. Technology op het Autosalon de techniek in het auditorium waar het EAF plaatsvond. Dit tweejaarlijkse high level congres verzamelt de hoogste Europese beleidsmakers, CEO's, strategen, marketeers, sales en ingenieurs om te debatteren over de toekomst van de automobielsector. "Belangrijk dus dat de boodschap van de sprekers prima doorkomt, dat beeld en geluid perfect zijn afgestemd. Kortom, dat de techniek feilloos werkt."

 

FEBIAC vindt al bijna 10 jaar een partner in A.S. Technology. 

"Ik spreek bewust van een partnership", zegt Anaïs Lorette. "En niet van bijvoorbeeld een leverancier. We hebben hetzelfde doel: samen van het Autosalon een geslaagd event maken. Door de jarenlange samenwerking is mijn vertrouwen in A.S. Technology groot." 

 

A.S. Technology in 1 woord?

"Flexibiliteit. Ze spelen kort op de bal en vinden oplossingen. Door een vertraging bij de terbeschikkingstelling van de Audi 500 voor het EAF liep de opbouw ook vertraging op. Dankzij de snelle interventie van A.S. Technology was alles pico bello in orde voor de start", weet Anaïs Lorette.

 

Verder dan de neus lang is

Voor de opbouw van een beurs biedt A.S. Technology een totaalaanpak voor expo- en eventtechniek. Ook voor het Autosalon. Anaïs Lorette: "Wij geven een briefing en A.S. Technology gaat ermee aan de slag. Ze denken mee en reiken ideeën aan. Bijvoorbeeld led-schermen als alternatief voor de signalisatieborden, het uitlichten van planten. Verder dan de briefing, dus. En dat is aangenaam samenwerken." 

 

Een goede prijs-kwaliteitverhouding is van belang

Anaïs Lorette: "Klopt. We weten dat we kunnen rekenen op de professionaliteit van A.S. Technology. Omdat de verhouding prijs-kwaliteit goed zit. Kortom, met A.S. Technology komt je evenement altijd op z'n pootjes terecht." 

 

Ook je partner voor kleinere in-huis bedrijfsbeurzen

Organiseer je een eigen in-huis bedrijfsbeurs? A.S. Technology bouwt je beurs op van top tot teen. Met doeken, prints, techniek en de juiste belichting creëert A.S. Technology de sfeer en beleving die jouw bedrijf wil uitstralen. Ontdek je voordelen van je eigen in-huis beurs. Meer weten over hoe A.S. Technology je kan helpen bij de organisatie van je eigen beurs? Het team staat voor je klaar.


www.astechnology.eu

advertorial16-02-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?
Hoe reviews je event of eventbedrijf boosten - InfographHoe reviews je event of eventbedrijf boosten - Infograph
Één en al duurzaamheid op de GitannekesfoorÉén en al duurzaamheid op de Gitannekesfoor
Advertenties

In de kijker

Reviews

Reviews

3 redenen om nu eventlocaties, cateraars, ... te reviewen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 18-08Account Manager
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 3. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen