Jouw evenement in een eeuwenoud historisch verdedigingswerkJouw evenement in een eeuwenoud historisch verdedigingswerk

Ben je op zoek naar een unieke locatie met een historisch verhaal voor jouw evenement? Dan is het Fort Lent een plek om alles te vergeten en om nooit meer te vergeten.

 

Fort Lent is een eeuwenoud historisch verdedigingswerk dat in de laatste twintig jaar van rustend cultureel erfgoed getransformeerd werd tot een werkelijk uniek entertainment building.

 

Het excentrieke fort, aan de noordoever van de Waal bij Nijmegen, is een contrastrijke plek: een bizar historisch gebouw tegen het decor van een surrealistisch Nederlands natuurlandschap, waarvan de geschiedenis zich laat lezen als een roman. In de stilte van de polder en het bed van de rivier, ver leunend uit de schaduwen van de bosrijke stuwwal en de lichten van de oudste stad, onthaalt het onvoorspelbare Fort Lent je op een mystieke manier. 

 

Duizelingwekkend labyrint

Het interieur doet de rest. Met een bijna sacrale architectuur, door de fluisterende, romantische gewelven. Een stijlvolle en verstilde inrichting, mondiaal trendy. Van strak tot intiem, van Londen tot Marrakech. Tijd en ruimte betekenen hier niets meer. "Het goede leven is mogelijk en moet ons doel zijn", zei Epicurius. Een betere locatie om daar naar te streven is moeilijk voorstelbaar. Galeries, wijnkelders, dinerzalen, tapasbars, pianobars en kookeilanden cirkelen om de indrukwekkende overdekte binnenplaats heen. Een haast duizelingwekkend labyrint van ruimten en sferen. In de hal gaat het omhoog, waar je vanuit de stilte Europa's drukst bevaren rivier begroet vanaf het extravagante dakterras.

 

Genietende mensen

Deze plek heeft veel mensen gezien, en andersom. Mensen op proeverijen, bedrijfsfeesten, vergaderingen, trouwerijen, diners, afscheidsfeesten, conferenties, verjaardagen, presentaties, modeshows, concerten of tentoonstellingen. Op de meest uiteenlopende evenementen. Groepen van twintig mensen, groepen van wel achthonderd mensen. Pratende, drinkende, etende, feestende, dansende, kussende, genietende mensen.

 

Vakbekwaam

Het Fort Lent en zijn gasten lijken hetzelfde te denken: "Laat vandaag de tijdelijke haast achter je. Vandaag staan deze mensen, wij, centraal." Een gedachte die door de leden van het personeel wordt onderstreept. Vakbekwaam personeel. Mannen en vrouwen die hun vakbekwaamheid toetsen aan ieder evenement. Die een verbintenis aan zijn gegaan met deze plek. De gastvrouwen en -heren, de koks, de sommeliers, de serveerders, de parkeerwachten; allen zijn verbonden met dezelfde ambiance, onderdeel van deze gebeurtenis. Een crew die bruggen weet te slaan tussen onbekend en bekend, tussen de bedrijvigheid en het genieten.


www.fortlent.nl

advertorial23-01-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

6 tips voor een uniek congres6 tips voor een uniek congres
Hoe een aantrekkelijk eventprogramma ontwerpenHoe een aantrekkelijk eventprogramma ontwerpen
4 sfeertips voor een evenement met een topuitstraling4 sfeertips voor een evenement met een topuitstraling
Advertenties

In de kijker

20 event-tips rond mobiliteit

20 event-tips rond mobiliteit

20 tips voor vlot verkeer en meer fietsers op je event

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Sunday
 • Morgen
Meer weer

Vacatures

 1. 25-03Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media bvba
  Antwerpen
 2. 24-03Zelfstandig magazijnier (m/v)
  Event Flooring Services
  Oost-Vlaanderen
 3. 03-03Actieve planner Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]