Fabula Productions start 2016 met een nieuwe collectie én catalogusFabula Productions start 2016 met een nieuwe collectie én catalogus

De afgelopen maanden werkte het team van Fabula Productions achter de schermen hard aan een nieuwe reeks producten en eye-catchers. Die lanceren ze meteen in een nieuwe catalogus.

 

Vorige zomer werd de Nelumbo parasol al voorgesteld. Nu heeft Fabula Productions de nieuwe Salomo collectie volledig op punt gesteld. "Deze houten tafels en buffetten hebben we volledig zelf ontworpen en in ons eigen atelier vervaardigd. Dankzij de tijdloze witte of zwarte voetstukken past de Salomo reeks in elk decor en is ze ook gemakkelijk te combineren met de andere producten uit het Fabula Productions gamma. Zo zijn de Cliffy en Louis lounge zetels nog steeds uniek in België en geven ze jouw evenement een extra toets", vertelt Tom Herteweg aan onze redactie.

 

In 2016 zet Fabula Productions, naast design meubilair, sterk in op design verlichting. Daar is de gloednieuwe LED Ring het levende bewijs van. Dit exclusief en state-of-the-art lichtarmatuur bestaat uit 3 ringen van 75, 85 en 95 cm diameter en kan zowel hangend als staand gebruikt worden. De optionele standaard is zo ontworpen dat hij gemakkelijk in verschillende hoogtes opgesteld kan worden en zeker geen afbraak doet aan het ontwerp. De hoge kwaliteit RGB LED pixels kunnen via DMX elk afzonderlijk aangestuurd worden zodatletterlijk miljoenen combinaties mogelijk zijn, maar de ringen kunnen ook standalone of

voorgeprogrammeerd gebruikt worden.

 

"Samen met onze klassiekers, zoals de Basic en Curbo collectie, hebben we al deze nieuwe producten vereeuwigd in een nieuwe, frisse en duidelijke catalogus. Aarzel niet om ons te contacteren en jouw digitaal exemplaar aan te vragen!"

 


www.fabulaproductions.be

advertorial13-01-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

TIP! - Hoe kies je een partycateraar?TIP! - Hoe kies je een partycateraar?
Bespraar tijd bij het plannen van je volgende evenementBespraar tijd bij het plannen van je volgende evenement
Amazon wil concert tickets verkopenAmazon wil concert tickets verkopen
Advertenties

In de kijker

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Wie verdient het 'eventplanner Certificate of Excellence'? Help jouw favoriet op weg met een review.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-08Planner (Brussel)
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 22-08Field Coördinator
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 3. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]