Van Ham Tenten lanceert nieuwe website

Van Ham Tenten lanceert nieuwe website

Tentverhuurder Van Ham Tenten & Podia heeft een fonkelnieuwe, overzichtelijke website gelanceerd. "Na 7 jaar werd het hoog tijd voor een nieuwe site. De site oude site gaf geen goed beeld meer van wat we allemaal kunnen en doen".

 

"De laatste maanden is er achter te schermen kei hard gewerkt aan de nieuwe site en die is nu online", vertelt Martijn van den Broek. De website is verdeeld in 3 productgroepen: tenten, podia en vloeren. Op de pagina's vind je meteen alle informatie die je nodig hebt: van alle tenten heel veel foto's, plattegronden van alle tentformaten in .pfd, ... En je kan van alle tenten ook de 3D modellen in .dwg formaat downloaden. "Op termijn zullen we ook de tentboeken, bouwboeken en statische berekening gewoon op onze site zetten."  

 

"Op deze manier willen wij het organisatoren en producenten nog makkelijker maken en kunnen we sneller schakelen. Zodat alle technische informatie die van belang is 24/7 beschikbaar is. Met de nieuwe site willen we onze online dienstverlening nog verder vergroten en uitbouwen. Via onze blog blijf je bovendien op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van regelgeving van tenten en podia."

 

 

Tot slot staan er op de handige website ook heel wat mooie referentie projecten online om een beter inzicht te geven in de mogelijkheden die van Ham Tenten & Podia biedt.

 

Neem snel een kijkje op de nieuwe website:

www.vanhamtenten.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties