Witte raaf binnengevlogen bij JADA eventsWitte raaf binnengevlogen bij JADA events

Einde van de zomer lanceerde JADA events een zoektocht naar hun witte raaf, oftewel een nieuwe creatieve collega. En die heeft het eventbureau uit Antwerpen gevonden!

 

"Een extra collega was broodnodig, gezien de groei in onze klantenportefeuille en aantal projecten per jaar. Na een grondige screening van de storm aan kandidaten kunnen we met plezier aankondigen dat Liesbeth Demetsenaere eind november het JADA team heeft vervoegd", vertellen Jan en Danny van JADA events. Ze plaatsten de vacature in onze vacaturedatabank

 

"Hopelijk ontmoet je haar nog live, maar we stellen Liesbeths bijzondere vlucht al kort voor: ze combineerde haar master diploma in criminologische wetenschappen met een bachelor diploma in event- en projectmanagement op een unieke manier. De gemene deler? Projectmatig werken. Goedlachs en creatief weet Liesbeth daar bovenop haar ervaring in de horeca in te brengen en voelt ze zich op vele vlakken van bedrijfsevents als een vis in het water, of als een witte raaf in de magenta hemel van JADA events."

 

2015 was een topjaar voor JADA, waarin het bureau opnieuw zeer mooie en uitdagende projecten mocht realiseren voor nieuwe en bestaande klanten. "Uitbollen zit er allerminst in, want nog nooit lagen er al zoveel events vooraf vast als voor komend jaar. Samen met Liesbeth start JADA events sterker dan ooit aan 2016."

advertorial11-12-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Beste vacatures vind je op eventplanner.be /.nlBeste vacatures vind je op eventplanner.be /.nl
Hoe scoor jij? Neem nu deel aan EventMonitor en je krijgt het rapport gratis!Hoe scoor jij? Neem nu deel aan EventMonitor en je krijgt het rapport gratis!
Gloednieuwe eventlocatie Toverland: herberg 'The Flaming Feather'Gloednieuwe eventlocatie Toverland: herberg 'The Flaming Feather'
Advertenties

In de kijker

VIPtruck

VIPtruck

Luxueuze top VIP ontvangstruimte.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 2. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 3. 07-03Salesmanager België (Fulltime)
  Neptunus bvba
  Limburg