De Boer trotse partner van award winning project 'Opening van de APM Terminal'De Boer trotse partner van award winning project 'Opening van de APM Terminal'

Op 8 November zijn de Eubea Awards uitgereikt op het festival voor de Europese event industrie. De opening van de APM Terminals op de Maasvlakte 2 in Rotterdamse Haven heeft 2 awards in ontvangst mogen nemen.

 

In de categorie Launch Event won het evenement één van de drie Grand Awards die werden uitgereikt gedurende de ceremonie. In totaal waren er 140 verschillende evenementen die meedongen in de diverse categorieën.  

 

Het evenement

Ter ere van de opening van de meest geavanceerde terminal ter wereld, werd afgelopen april een spectaculaire show georganiseerd. Gedurende het gehele evenement stonden innovatie en creativiteit centraal. De volledig geautomatiseerde terminal werd geopend door Koning Willem-Alexander. Daarnaast waren er nog vele internationale gasten en medewerkers die vanaf een ponton een spectaculaire show kregen van de containers aan de kant.   

 

De gasten kregen een visuele show gepresenteerd op 16 grote video schermen welke gemonteerd waren op de containers. De containers werden door de lucht getakeld waardoor een unieke show is gecreëerd waarbij de innovatieve manier van werken van het terminalcomplex is ingezet.  

 

Samenwerking

Het creatieve brein achter het evenement Piet-Harm Sterk van productiebureau BIND nam de twee awards in ontvangst:    “Geweldig om mee te maken dat de jury heeft gezien dat de creativiteit en het innovatieve karakter van het event tijdens de gehele duur van het traject centraal heeft gestaan. In de eerste plaats door de intensieve samenwerking met de opdrachtgever zelf, zijnde APM Terminals. Vervolgens zijn alle benoemde facetten die belangrijk waren voor hen in het gehele concept en de visie van het evenement doorgevoerd richting de leveranciers, waaronder De Boer Structures. Ten tijde van de executie vielen alle elementen tezamen in een eindresultaat waarbij alle details klopten... Fantastisch om mee te maken!"

 

BIND is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van films, campagnes en evenementen met een duidelijke signatuur. Dit was duidelijk terug te zien gedurende het evenement van de Opening van de APM Terminal.


www.deboer.com

advertorial27-11-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe sponsors aantrekken voor je evenementHoe sponsors aantrekken voor je evenement
Waarom je voor altijd 'startup' moet blijvenWaarom je voor altijd 'startup' moet blijven
Backstage bij Ubuntu - Winnaar 'Middelgrote evenementen GroeneVent Award 2016'Backstage bij Ubuntu - Winnaar 'Middelgrote evenementen GroeneVent Award 2016'
Advertenties

In de kijker

JADA events

JADA events

We create your story.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-06Sales medewerker
  Breepark
  Noord-Brabant
 2. 19-06Videotechnicus
  Novid nv
  Antwerpen
 3. 19-06Operationeel Manager
  Novid nv
  Antwerpen