'It's a lot better at Novotel''It's a lot better at Novotel'

Alle Novotel hotels staan garant voor heerlijk slapen, goed eten, drinken en sporten. Maar wist je dat je er ook volledig zorgeloos kunt vergaderen? Maak kennis met 'Meeting at Novotel'. 

 

Maandagochtend half negen. Over twee uur is het zover en ontvang je jouw zakenrelaties of collega's. Een spannende meeting, waarbij veel op het spel staat. In je hoofd neem je alles nog een keer door.  

 

Maar hoe zit het eigenlijk met het praktische gedeelte van de bijeenkomst? Daarover hoef je je gelukkig helemaal geen zorgen te maken. Om de meeting tot in de puntjes te laten verlopen zit je met 'Meeting at Novotel' helemaal goed. "Onze medewerkers weten precies hoe ze jou en jouw gasten in de watten moeten leggen."  

 

Alle vergaderzalen zijn uitgerust met de meest hoogwaardige technologieën, modern meubilair, daglicht en gratis wifi. Creatieve en ontspannende breaks in jouw programma stimuleren de deelnemers en kunnen zo de effectiviteit van je bijeenkomst aanzienlijk vergroten. En het prijskaartje? "We houden op elk moment rekening met jouw budget, zodat je nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Een meeting bij Novotel is dus van a tot z verzorgd. Zo hoeft je je niet bezig te houden met het klaarzetten van de koffie, maar kun je jezelf concentreren op zaken die voor jou belangrijk zijn, zoals teambuilding, de inhoud van een presentatie of het sluiten van deals."

 

Wie een meeting helemaal compleet wil maken, kan uiteraard ook blijven overnachten in een van de comfortabele hotelkamers van Novotel. De lichte en relaxte kamers zijn zelfs speciaal ingericht om je prettig te laten werken. In de bar of restaurant kunje gezellig napraten met collega's of relaties onder het genot van een drankje of heerlijke maaltijd. De meeste hotels beschikken ook over een zwembad en fitness dus genoeg mogelijkheden om na - of tijdens - het werk even lekker te sporten.  

 

Nog een voordeel: alle hotels liggen in het centrum van de stad, bij zakencentra of langs de snelweg. Niet voor niets weten veel zakenlieden al sinds 1967 hun weg te vinden naar de hotels van Novotel. Jij ook?

 

Hotelketen Novotel heeft meer dan 400 hotels in 56 verschillende landen en bezit 2000 vergaderzalen wereldwijd. In de Benelux zijn 23 hotels waarvan 18 met vergaderenzalen.

 

Wilt je meer informatie, bezoek dan de website:   


www.novotel.com/nl/business-meeting-hotel/index.shtml

advertorial06-11-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

11 tips om meer te verkopen op een beurs11 tips om meer te verkopen op een beurs
Ideëen nodig voor een geslaagd evenement? Kom naar de E&C Days!Ideëen nodig voor een geslaagd evenement? Kom naar de E&C Days!
Stichting Artiesten Belangen Centrum van startStichting Artiesten Belangen Centrum van start
Advertenties

In de kijker

Nekkerhal

Nekkerhal

Ontdek de nieuwe blackboxruimte in Nekkerhal.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 25-03Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media bvba
  Antwerpen
 2. 24-03Zelfstandig magazijnier (m/v)
  Event Flooring Services
  Oost-Vlaanderen
 3. 03-03Actieve planner Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]