Santa in the Sky, een nieuw winters concept

Santa in the Sky, een nieuw winters concept

Stefan Kerkhofs komt met een nieuwe primeur: Santa in the Sky. Kerst is de mooiste tijd van het jaar en daar horen volgens hem de Kerstman, de slede en natuurlijk zijn rendieren bij.

Voor Santa in the Sky wordt Dinner in the Sky omgetoverd tot de enige echte slede van de Kerstman. Dit nieuwe concept biedt plaats aan 16 gasten die op een comfortabele manier kunnen genieten van het winters decor op een door jouw gekozen locatie. Een uitgebreid verwarmingssysteem zorgt ervoor dat gasten lekker warm blijven. Sfeer, beleving en genot staan centraal in dit zeer mooi gedecoreerd concept.

 

100% sneeuwgarantie
"Daar waar Santa in the Sky opgesteld staat, zal het 100% zeker sneeuwen", beloofd Stefan. "Wanneer de slede opstijgt naar 50 meter hoogte zullen sneeuwmachines zorgen voor sneeuw tijdens het kerstdiner."

 

Op elke locatie

Santa in the Sky is inzetbaar op iedere locatie en zowel voor publieksevenementen als bijvoorbeeld een eindejaarsdrink voor jouw personeel. Het volledige platform kan worden gepersonaliseerd in de huisstijl van jouw bedrijf. Of je zou er als gemeente de Kerstmarkt mee kunnen opvrolijken.

 

Er kan gedurende 20 minuten in de lucht van een wafel, pannenkoek of iets anders lekkers genoten worden waarbij een capaciteit van 48 personen per uur gehaald kan worden. Maar een uitgebreider menu van 1 uur hoort ook tot de mogelijkheden.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures