Santa in the Sky, een nieuw winters conceptSanta in the Sky, een nieuw winters concept

Stefan Kerkhofs komt met een nieuwe primeur: Santa in the Sky. Kerst is de mooiste tijd van het jaar en daar horen volgens hem de Kerstman, de slede en natuurlijk zijn rendieren bij.

Voor Santa in the Sky wordt Dinner in the Sky omgetoverd tot de enige echte slede van de Kerstman. Dit nieuwe concept biedt plaats aan 16 gasten die op een comfortabele manier kunnen genieten van het winters decor op een door jouw gekozen locatie. Een uitgebreid verwarmingssysteem zorgt ervoor dat gasten lekker warm blijven. Sfeer, beleving en genot staan centraal in dit zeer mooi gedecoreerd concept.

 

100% sneeuwgarantie
"Daar waar Santa in the Sky opgesteld staat, zal het 100% zeker sneeuwen", beloofd Stefan. "Wanneer de slede opstijgt naar 50 meter hoogte zullen sneeuwmachines zorgen voor sneeuw tijdens het kerstdiner."

 

Op elke locatie

Santa in the Sky is inzetbaar op iedere locatie en zowel voor publieksevenementen als bijvoorbeeld een eindejaarsdrink voor jouw personeel. Het volledige platform kan worden gepersonaliseerd in de huisstijl van jouw bedrijf. Of je zou er als gemeente de Kerstmarkt mee kunnen opvrolijken.

 

Er kan gedurende 20 minuten in de lucht van een wafel, pannenkoek of iets anders lekkers genoten worden waarbij een capaciteit van 48 personen per uur gehaald kan worden. Maar een uitgebreider menu van 1 uur hoort ook tot de mogelijkheden.

01-11-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe AI de toekomst van eventplanning zal bepalenHoe AI de toekomst van eventplanning zal bepalen
Voor elke event-uitdaging een creatieve oplossing met beeldenVoor elke event-uitdaging een creatieve oplossing met beelden
Hoe blijf je je virtuele bezoekers boeien?Hoe blijf je je virtuele bezoekers boeien?
Advertenties

In de kijker

VIPtruck

VIPtruck

Luxueuze top VIP ontvangstruimte.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 3. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]