Nieuwe Kersttrends 2015 door Van der Maarel Eventstyling

Nieuwe Kersttrends 2015 door Van der Maarel Eventstyling

De wintertijd is officieel ingegaan en de dagen worden korter en kouder. Nog even en dan breekt de mooiste tijd van het jaar aan en kunnen we de kerssfeer weer overal voelen. Trendy opvallend of juist ingetogen en klassiek. Van der Maarel Eventstyling ontwerpt ook dit jaar weer drie creatieve kerstconcepten.

 

Ontdek welke trend het beste past bij jouw evenement past:

 

Stylish Christmas

Je durft op te vallen en wil je gasten graag verrassen met een eigentijdse en warme kerstsfeer vol decoratie die vraagt om een tweede blik. Stylish Christmas combineert kleuren en materialen op gedurfde en trendy wijze in creatieve eyecatchers en kerstballen met gouden tinten en moderne kleuren. Een onweerstaanbare en eigentijdse beleving voor uw omgeving.

 

Traditional Christmas

Je wilt jouw gasten trakteren op die klassiek gezellige kerstsfeer maar wel op uw manier, dus net even anders. Traditional Christmas zet een traditionele kerstsfeer neer met groene en rode accenten in creatieve combinaties, maar wel met een moderne look & feel. Daag jouw gasten uit met oogstrelende eyecatchers, klassieke kerstbomen en het authentieke kerstgevoel.

 

Winter Wonderland

Voor jou betekent Kerst een sprookjesachtige winterse sfeer waar je gasten zich een moment wanen in een Scandinavisch landschap met besneeuwde dennenbomen, kerststerren, berenvellen en eyecatchers met witte accenten. Winter Wonderland is een pure, frisse winterse stijl met sneeuw, winterse elementen en natuurlijke materialen.

 

Wacht niet te lang en geef een eigentijdse, klassieke of Winterse beleving aan jouw kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsborrel, eindejaarsevenement of bedrijfspand.

 

Bel het Van der Maarel Eventstyling salesteam op +32 (0) 9 335 0146. Of bekijk de creatieve kerstconcepten online:

www.vandermaarel.be/kerst_2015/index.html

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures