Mechelen: Bier in vrouwenhanden

Mechelen: Bier in vrouwenhanden

Bier een mannenzaak? Vrouwen lusten enkel fruitbieren? Bier is niet elegant en maakt je dik? Het zijn clichés die Toerisme Mechelen graag de wereld uithelpt met de nieuwe belevingsgids 'Bier in Vrouwenhanden'.

 

Want bier is een vrouwelijker verhaal dan je zou denken. Meer zelfs, de (Mechelse) geschiedenis leert ons dat vrouwen en bier een perfecte combo vormen. Op het bijhorende proefplan ontdek je waar je in Mechelen kan proeven van unieke gerechten in combinatie met bieren.

 

Bier, vrouwen weten waarom

Ook de workshop 'Bier, vrouwen weten waarom' is een ware traktatie. De workshop geeft jouw meetincentive of bedrijfsactiviteit net die extra flair. Terwijl je unieke gerechten proeft in combinatie met Belgische bieren, vertelt biersommelier Sofie Vanrafelghem je meer over het Belgische streekproduct bij uitstek en de rol van vrouwen in de biergeschiedenis. Je leert er alles over bier proeven, bier serveren en bewaren. "En we vegen de vooroordelen helemaal van tafel. Want bier is óók een vrouwendrank, bier is wél sexy en bier is géén dikmaker."

 

Ga proeven van Mechelen! En mannen, die zijn uiteraard ook welkom!

 

Meer info via:

www.meetinmechelen.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures