Grand Depart Utrecht 2015: citymarketing pur sangGrand Depart Utrecht 2015: citymarketing pur sang

Inmiddels is de Grand Départ achter de rug en in totaal kwamen er bijna 1 miljoen bezoekers naar Utrecht. Gedurende 4 dagen stond Utrecht helemaal in het teken van de Tour de France. De organisatie spreekt van een geslaagde Grand Départ en alle officiële evenementen zijn goed bezocht. Maar wat levert een dergelijk evenement een stad als Utrecht nu eigenlijk op?  

 

Tijdens Festivak zal Ronald Besemer, directeur van Toerisme Utrecht, vertellen over de organisatie vooraf, de resultaten, de bijvangst, de leermomentjes en natuurlijk de impact op de stad en haar inwoners. Toerisme Utrecht greep de Grand Départ aan voor een grootste citymarketing campagne. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen: afgelopen zomer was het oog van de wereld op Utrecht gericht. Een mooiere citymarketing-campagne had Utrecht zich niet kunnen wensen.  

 

Festivak vindt plaats op 25 en 26 november in de Jaarbeurs Utrecht en is dé vakbeurs voor de publieksevenementenbranche. Dit jaar staat het thema 'Technologie & Beleving' centraal: zonder technologie geen event, maar draagt technologie ook bij aan beleving? En hoe creëer je een geweldige beleving voor bezoekers van een publieksevenement? Kom er achter tijdens Festivak 2015! De bijdrage van Ronald Besemer vindt plaats op donderdag 26 november om 16.45 uur. Festivak is, na registratie, gratis toegankelijk. Kijk voor de volledige deelnemerslijst, het programma, registratie en overige informatie op de website:


www.festivak.nl

advertorial23-10-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Content ligt voor het oprapen bij events... zonde om niet verder te delen!Content ligt voor het oprapen bij events... zonde om niet verder te delen!
Event-tech nieuws van op ISE 2017Event-tech nieuws van op ISE 2017
Cartamundi en Dazzle Events lanceren Innovation Day op SPIEL 16Cartamundi en Dazzle Events lanceren Innovation Day op SPIEL 16
Advertenties

In de kijker

Meet in Oostende

Meet in Oostende

Oostende is dé locatie voor uw volgende evenement, groot of klein: teambuildings, meetings, congressen, familiedagen, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-01Begeleider/entertainer teambuildings
  FarmFun
  Limburg
 2. 19-01Junior Event Manager
  Antwerp City Brewery nv
  Antwerpen
 3. 12-01Hulpkok banketten
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]