De wetenschappelijke manier om taart te snijden



De wetenschappelijke manier om taart te snijden

Geen feest zonder taart. Maar blijkbaar snijden we die taart altijd verkeerd. Automatisch gaan we voor kleine (of extra grote) driehoekjes. Volgens wiskundige Alex Bellos is dat niet de meest efficiënte manier.

 

De Britse wiskundige Alex Bellos vond in een wetenschappelijk tijdschrift van meer dan honderd jaar oud een alternatieve manier om taart te snijden, waarbij het baksel meteen ook langer vers blijft.

 

Hoe het dan wel moet? Je ontdekt het in deze video:

 

17-10-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 



Lees ook

5 gevaarlijke mythes over eventprofessionals5 gevaarlijke mythes over eventprofessionals
Je favoriete event-show nu ook op je TV!Je favoriete event-show nu ook op je TV!
Waarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebbenWaarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebben
Advertenties

In de kijker

LEDskin®

LEDskin®

Maak van je beursstand een echte hotspot.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

  • Vandaag
  • Morgen
  • Sunday
Meer weer

Vacatures

  1. 13-12International Sales Manager
    MTD Nederland bv
    Noord-Brabant
  2. 11-12Business Development Manager België
    Via Futura bvba
    Antwerpen
  3. 11-12Business Development Manager Nederland
    Via Futura bvba
    Utrecht