De wetenschappelijke manier om taart te snijden

De wetenschappelijke manier om taart te snijden

Geen feest zonder taart. Maar blijkbaar snijden we die taart altijd verkeerd. Automatisch gaan we voor kleine (of extra grote) driehoekjes. Volgens wiskundige Alex Bellos is dat niet de meest efficiënte manier.

 

De Britse wiskundige Alex Bellos vond in een wetenschappelijk tijdschrift van meer dan honderd jaar oud een alternatieve manier om taart te snijden, waarbij het baksel meteen ook langer vers blijft.

 

Hoe het dan wel moet? Je ontdekt het in deze video:

 

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Miraeus Cocktails
Cocktail catering op maat (Delvaux)
Miraeus Cocktails|
01 March 2020

Onze laatste catering is exact 1 jaar geleden. In ieder geval niks om te vieren maar wel een reminder waard.


Voor onze caterings bedenken we cocktails op maat van het event. Niet enkel de cocktails zijn navenant, ook de menukaarten, inrichting en glaskeuze sluiten naadloos aan bij de sfeer van het event. Telkens opnieuw een uitdaging.

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Advertenties