Royal Canin houdt congres op StayenRoyal Canin houdt congres op Stayen

Meer en meer bedrijven vinden de weg naar Stayen voor het boeken van meetingrooms of congreszalen. Stayen is al sinds 1927 de thuisbasis van voetbalclub Sint-Truiden, maar dit multifunctioneel stadion is meer dan een voetbaltempel alleen.

 

Op 22, 23 en 24 september organiseerde dierenvoedingspecialist Royal Canin een meerdaags congres op Stayen voor een 50-tal personen. 

 

De commercieel verantwoordelijke vertelt hoe hun goedgevuld programma eruit zag:

 

"Op dinsdagmorgen werden we met een overheerlijk ontbijt ontvangen in de 1924, een gezellige zaal, waar de eerste seminaries gehouden werden. Hier was zelfs de mogelijkheid op vertaalboxen te plaatsen, waar onze tolken rustig konden werken. 's Middags werd een lunch in buffetvorm voorzien in de Skybar, met prachtig zicht over Haspengouw. Leuk om even te ontspannen en te genieten van al dat lekkers. In de namiddag konden we dan weer goed en veel vergaderen, om nadien heerlijk te dineren in dezelfde Skybar."

 

Aangezien het congres 3 dagen doorging, bleven de gasten overnachten in Hotel Stayen, met uitgebreid ontbijt in het Grand Café. Op woensdag trokken we er met onze genodigden op uit.  Zo bezochten we onze filialen in de buurt.  Maar wat vooral indruk maakte, was de ontspannende Fruitvalleiwandeling richting de brouwerij van Wilderen, waar we een rondleiding kregen door de sympathieke uitbater en mochten proeven van het heerlijke gerstennat. 

 

Na een weldoende nachtrust, konden de congresleden dag 3 aanvatten, en werden kleine vergaderingen gehouden in de verschillende skyboxen die uitkijken op het stadion. Ongelooflijk, hoeveel goede reacties we hierop hebben mogen ontvangen.  Het voordeel is, dat het drie zeer boeiende dagen waren voor ons, niet alleen qua inhoud, maar zeker ook qua omgeving."

 

Wil jij ook zo'n afwisselend programma voor jouw congres? Surf naar:


www.stayen.com

advertorial20-10-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Vul EventMonitor enquête nu in! Deelnemen = rapport gratisVul EventMonitor enquête nu in! Deelnemen = rapport gratis
Rotterdam Ahoy in volgende fase grootschalige renovatieRotterdam Ahoy in volgende fase grootschalige renovatie
Ben jij klaar voor de GDPR?Ben jij klaar voor de GDPR?
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen