Hoe innovatieve mobiele technologie Adfo Live 2015 nog succesvoller maakte

Hoe innovatieve mobiele technologie Adfo Live 2015 nog succesvoller maakte

In september 2015 organiseerde 'The Adformatie Group' (Nederlands marktleidende mediabron voor Marketing en Communicatie) hun eerste editie van 'Adfo Live' in Amsterdam, waarbij zij een DoubleDutch mobiele event-app gebruikten om hun bezoekers verbonden en betrokken te krijgen. Adformatie Groep's Marketing Manager Marianne Kellner zegt: "de Adfo Live app bewijst echt dat een event-app waardevolle zaken toevoegt aan je evenement, voor je partners en voor je bezoekers".  

 

Met nieuwe event-technologie zijn er veel manieren om mobiele event-apps te gebruiken om te zorgen dat belanghebbenden op een evenement vóór, tijdens en na je evenement verbonden en betrokken raken. Je kan van je bezoekers meer dan slechts gasten maken, maar actieve betrokkenen die het verloop van je evenement beïnvloeden. Mobiele event-apps kunnen je bezoekers een stem geven met het vermogen om nieuwe conversaties op te wekken, om aan Q&A-sessies en enquêtes deel te nemen, en om met elkaar verbonden te raken om zaken te doen.

 

1. Zorg voor actuele informatie: organisatoren kunnen ervoor zorgen dat bezoekers geen last hebben van gedateerde informatie. Jouw event-app is dé plek voor actuele informatie en mededelingen, of het nu gaat over een locatiewijziging van een sessie, parkeerinfo of roosterwijzigingen, jouw bezoekers zullen altijd op de hoogte blijven.

 

2. Verzamel feedback van je bezoekers: event-apps bieden organisatoren de mogelijkheid om waardevolle feedback te verzamelen op het moment dat deze het meest relevant is, in plaats van weken later.

 

3. Bouw een interactieve sociale gemeenschap: event-apps zorgen ervoor dat bezoekers kunnen reageren op sessies, sprekers en exposanten; ze kunnen commentaar leveren; berichten sturen naar andere bezoekers; en sessies, sprekers, exposanten en evenementen beoordelen.

 

4. Netwerken en zakelijke kansen faciliteren: bezoekers kunnen meer te weten komen over sprekers, exposanten, social events, medebezoekers en afspraken maken.

 

* uit 'Mobile Event Apps for Dummies', klik voor volledige versie (Engels)

 

 

Bekijk hoe Adformatie Groep een DoubleDutch Mobile Event Apps gebruikte om belanghebbenden te verbinden en betrokken te maken.

 

www.doubledutch.me
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

JADA events laat je culinair genieten van Gent tot Antwerpen

JADA events laat je culinair genieten van Gent tot Antwerpen

Eventsector is verbijsterd en rekende op meer, veel meer

Eventsector is verbijsterd en rekende op meer, veel meer

Advertenties