3x nieuws bij midnightcoffee

3x nieuws bij midnightcoffee

midnightcoffee heeft veel nieuws te melden. Het Antwerpse evenementenbureau haalt nieuw creatief talent in huis, lanceerde een nieuwe website en trok in een nieuw kantoor.

 

1. midnightcoffee rekruteert opnieuw

Het full service evenementenbureau midnightcoffee haalt extra creatief talent in huis. Annelies Cappaert, graficus, copywriter en 'creative mindblower' versterkt het team van gedreven event professionals. Haar visuele insteek en de gefundeerde conceptuele ideeën concretiseren net die extra service die wij binnen de eventsector met midnightcoffee willen bekrachtigen. Een meerwaarde dus!      

 

2. midnightcoffee lanceert een nieuwe website

Over de website en huisstijl mag midnightcoffee al jaren felicitaties in ontvangst nemen, maar toch kriebelde het om een paar 'opfrissingswerken' door te voeren.  De vernieuwde website www.midnightcoffee.be straalt voor 100% de sprankelende vibe uit die heerst bij midnightcoffee. Buiten het informatieve gedeelte, zijn er ook de gekende kwinkslagen op terug te vinden... Please drop by!       

 

3. midnightcoffee betrekt nieuw kantoor

Gezien de recente uitbreidingen werd er gezocht naar een nieuwe, passende stek om al het bruisend geweld in onder te brengen. Op het Antwerpse Zuid vonden ze een kantoor op maat. Nadine Van den Meulengracht licht toe: "Het interieur is een mix tussen strakke, witte hedendaagse elementen en een warme, retro toets. Helemaal passend voor midnightcoffee! We voelen ons hier al helemaal thuis."

www.midnightcoffee.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties