Tips voor events met een personal touch

Tips voor events met een personal touch

Hoe maak je het verschil met de aankleding van jouw evenement? Van der Maarel Sfeermeesters geeft praktische tips om je event een top-uitstraling te geven.

 

"Met ruim 60 jaar ervaring in event styling komen we regelmatig tegen dat klanten, in de aankleding van hun evenement, ons om advies vragen met betrekking tot het maken van bepaalde keuzes. We zetten graag een aantal zaken op een rij", aldus Van der Maarel Sfeermeesters

 

Denk aan je doelgroep

De belangrijkste tip voor de perfecte styling van je events is: Verlies de doelgroep van je event niet uit het oog. Iedereen weet, smaken verschillen en wat jij mooi vind als organisator, wil nog niet zeggen dat de doelgroep dat ook vindt. Kijk dus goed of je te maken hebt met B2B, B2C, mannen of voornamelijk vrouwen, ... Inventariseer wat het beste bij je doelgroep past en wat voor een boodschap je als organisator wilt overbrengen.

 

Denk groot

Geef de voorkeur aan een ruime loungebank en een paar grote eyecatchers, boven veel kleine. Die maken het geheel snel rommelig en onrustig. Grote eyecatchers geven je event stijl en sfeer. Kleine details blijven echter wel heel belangrijk! Die maken het event af en zorgen voor een finishing touch.

 

Kies je locatie zorgvuldig

"We komen vaak tegen dat men een locatie kiest die precies passend is voor het aantal gasten of zelfs nog een slag groter! Helaas zijn er tijdens een event altijd no-shows of afzeggers op het laatste moment." Te groot is snel kil en leeg. Kies daarom eerder een kleinere ruimte, dat is vaak nog gezelliger ook. Kijk verder goed naar de uitstraling van de locatie en vraag je af of die past bij de sfeerbeleving en wat je met het event wilt uitstralen.

 

Kies bloemen uit het seizoen

Verse bloemen geven net die extra sfeer en ambiance aan je event. Het straalt natuur en ambacht uit. Echter zijn niet alle bloemen het hele jaar door beschikbaar. Belangrijke tip: kies voor verse seizoensbloemen en houdt niet altijd vast aan de kleuren van het logo.

 

Meer tips?

Natuurlijk zijn er nog veel meer aspecten die invloed hebben op de aankleding en het succes van jouw evenement. Met deze tips ben je in ieder geval al goed op weg. "Zelf begeleiden en adviseren wij onze klanten uitvoerig bij de styling en uitvoering van hun event. Wil je hier graag meer over horen, neem dan direct contact op met Wouter op +32 496401414 of wouter@vandermaarel.be"

www.vandermaarel.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures