Valse facturen Buma/Stemra [waarschuwing]

Valse facturen Buma/Stemra [waarschuwing]

Buma/Stemra, de auteursrechtenorganisatie in Nederland, waarschuwt voor valse facturen. Verschillende organisatoren hebben al spookfacturen, die lijken op de echte facturen, ontvangen.

 

De spooknota's lijken op facturen van Buma/Stemra, maar zijn in werkelijkheid afkomstig van van 'Bureau-Stemra'. In de kleine lettertjes staat dat het niet om een factuur, maar om een aanbieding gaat om 'de radiodiensten van Bureau-Stemra te verbeteren'. De Fraudehelpdesk ontvangt heel wat klachten over de note. 

 

Buma/Stemra zelf waarschuwt via haar website: "Op dit moment ontvangen personen en bedrijven facturen uit naam van Bureau Stemra. De facturen lijken op die van Stemra, maar zijn echter niet door Stemra gestuurd. Mocht u een dergelijke factuur ontvangen, betaalt u deze dan niet. Als u twijfelt, neemt u dan contact op met Buma/Stemra 023-799 7834. Wij hebben de diverse instanties inmiddels geïnformeerd over deze fraude. Op de website van Fraudehelpdesk leest u wat een spooknota is. En hoe u voorkomt dat u in een spooknota trapt."

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kinepolis Brussel
HoHo Hoor je wat ik zeg?
Kinepolis Brussel|26 November 2020

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor jouw medewerkers of klanten? Dan moet je eens heel goed luisteren.


Vond jij 2020 ook zo'n hoho-hopeloos jaar? Dat kan niet anders. Alleen al daarom verdient iedereen, van je medewerkers tot je klanten, een geweldig eindejaarsgeschenk. Wil je weten wat het is? Dan moet je eens heel goed luisteren. Elke week spreekt onze Kerstman - mét ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures