Intel lost technologie-stress bij presentaties opIntel lost technologie-stress bij presentaties op

10 uur 's morgens. Vergadering. Je stelt de nieuwe sales presentatie voor. Wat is dan het meest kritische moment? Je presentatie op het televisiescherm krijgen. En dat kan al wel eens mislopen. Kabels die niet werken, instellingen die verkeerd staan,… Dat weet ook Intel. Daarom ontwierp het Unite. Een wifi-oplossing waarmee je draadloos je presentatie deelt.   

 

Unite maakt gebruik van een beveiligde wifi-verbinding. De deelnemers aan de vergadering downloaden een kleine software op hun computer. Hiermee delen ze hun bureaublad, bekijken ze samen presentaties en maken ze aantekeningen. Ze kunnen tot vier schermen tegelijk bekijken. Gedaan dus met het sukkelen met kabels om je presentatie op het scherm te krijgen. Je start je vergadering sneller  en werkt bovendien makkelijker samen aan een presentatie.  

 

Interessante plugins

Intel heeft nog een paar interessante plugins op de planning staan. Met de Skype plugin kan je samenwerken op afstand. Je collega’s bellen in via Skype en werken vanuit Skype mee aan de presentatie. Verder heb je de Unite SDK voor third-party developers. Daarmee stuur je bijvoorbeeld de verlichting in de vergaderzaal aan. De toepassingen zijn natuurlijk eindeloos en de community van third-party developers vindt hier zeker nog mogelijkheden.  

 

Unite is al beschikbaar voor grotere IT-afdelingen tegen een schappelijke prijs (rond de 700 US dollar). Installatie en updates zijn makkelijk uit te rollen over alle pc in het netwerk. Voor kleinere ondernemingen voorziet Intel in de toekomst een oplossing tegen een meer toegankelijke prijs.

Bron: Foto: Intel Unite London demo - 30-09-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Waarom je NIET achter de 'Next Best Thing' in trends voor evenementen aan moetWaarom je NIET achter de 'Next Best Thing' in trends voor evenementen aan moet
TivoliVredenburg is in bewegingTivoliVredenburg is in beweging
5 redenen waarom je meer over 'protocol' op evenementen moet leren5 redenen waarom je meer over 'protocol' op evenementen moet leren
Advertenties

In de kijker

Singapore Tourism Board

Singapore Tourism Board

Trendy hotels en shops in Singapore

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 23-02Assistent Projectleider
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant
 2. 23-02Tenten- en Podiabouwer
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant
 3. 23-02Tenten- en Podiabouwer met CE- Rijbewijs
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant