JADA events blikt vooruit

JADA events blikt vooruit

Heb jij ook zo genoten van de zonnige zomer? Misschien ben je zelfs wat teleurgesteld dat deze langzaamaan op z'n einde loopt? JADA events niet!

 

"September en oktober zijn ruim gevuld met verschillende events, dus wij staan te springen om eraan te beginnen! Klantenfeesten, seminaries, familiedagen, personeelsfeesten, jubilea, ... projecten waarbij we steeds het uiterste in onszelf naar boven halen, om het verschil te maken voor jou en je gasten. En dat loont, want een tevreden klant is een klant die terugkeert! Zo organiseren we binnenkort opnieuw de Torfs Medewerkersdagen: een tweedaagse teambuilding waar alle medewerkers d.m.v. toffe workshops en leerrijke coachings worden klaargestoomd voor de volgende maanden. Ook Eneco klopte weer aan onze deur voor de organisatie van hun personeelsfeest; alle medewerkers zetten hun masker op voor een mysterieuze Bal Masqué. En voor een gezellige familiedag rekenden Ferranti en DPS ook dit jaar op JADA events."

 

Maar JADA events weet ook heel wat nieuwe klanten te overtuigen van hun kwaliteiten. Zo wisten ze al enkele grote opdrachten binnen te halen voor volgend jaar waaronder een driedaagse manager meeting voor Tupperware en de DVV Top 50 Awards. 2016 ziet er dus veelbelovend uit!

 

"Met deze mooie projecten in het verschiet sluiten wij de zomer af met een (uit)gerust hart en blikken wij steeds verder vooruit, wellicht samen met jou? Ja Da is een goeie vraag!"

www.jada-events.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures