Een Middeleeuwse zomerEen Middeleeuwse zomer

De zomer en het najaar van 't Hooghuys kleur(d)en weer helemaal Middeleeuws.

 

"Na een geslaagde Internationale tweedaagse voor DSM Engineering Plastics, een exclusief middeleeuws banket voor een Antwerpse diamantair, verscheidene middeleeuwse trouwceremonieën en avondfeesten, teambuildings voor ondermeer Aurubis en Proximus, middeleeuwse catering op de Museumnacht in Antwerpen, het aanleveren van props voor theater- en filmproducties waaronder 'De zoon van Artan' (later dit najaar op VRT /Ketnet), ... maken we ons op voor een zomerse eindsprint in september met publieke events als de Kasteelfeesten in Ekeren en 'Beringen breughelt', verscheidene family days, teambuildings, personeelsfeesten en animaties voor ondermeer GEA/Courtoy, Proximus, Delaware, Dierickx-Leys, Codit, ...", vertelt Joël Dumont.

 

"Ook achter de (zonne)schermen hebben we niet stilgezeten; naast de voorbereidingen voor een middeleeuws hindernissenparcours /teambuilding concept en de opstart van het 5 jaar Quondam jubileum is ook onze middeleeuwse cateringafdeling 't Cruydt ende Ketel zich volop aan het ontwikkelen om volgend jaar een eigen 'volwaardig' leven te gaan leiden."

 

't Hooghuys biedt diverse middeleeuwse formules aan voor bedrijven op verschillende middeleeuwse locaties in de Benelux. Wil je met jouw klanten of personeel ook een reis maken naar de middeleeuwen? Kijk op:


www.thooghuys.com 

22-08-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

TIP! - Haal meer uit de sprekers op je eventTIP! - Haal meer uit de sprekers op je event
Hoe zorg je dat je bezoekers eventfoto's op Instagram posten?Hoe zorg je dat je bezoekers eventfoto's op Instagram posten?
Welke hekken zijn nodig voor jouw evenement?Welke hekken zijn nodig voor jouw evenement?
Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Monday
 • Vandaag
 • Morgen
Meer weer

Vacatures

 1. 22-04Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media
  Antwerpen
 2. 19-04Accountmanager
  VideoCrew bvba
  Antwerpen
 3. 18-04Office Assistent
  PresTop Rental
  Noord-Brabant