Een Middeleeuwse zomer

Een Middeleeuwse zomer

De zomer en het najaar van 't Hooghuys kleur(d)en weer helemaal Middeleeuws.

 

"Na een geslaagde Internationale tweedaagse voor DSM Engineering Plastics, een exclusief middeleeuws banket voor een Antwerpse diamantair, verscheidene middeleeuwse trouwceremonieën en avondfeesten, teambuildings voor ondermeer Aurubis en Proximus, middeleeuwse catering op de Museumnacht in Antwerpen, het aanleveren van props voor theater- en filmproducties waaronder 'De zoon van Artan' (later dit najaar op VRT /Ketnet), ... maken we ons op voor een zomerse eindsprint in september met publieke events als de Kasteelfeesten in Ekeren en 'Beringen breughelt', verscheidene family days, teambuildings, personeelsfeesten en animaties voor ondermeer GEA/Courtoy, Proximus, Delaware, Dierickx-Leys, Codit, ...", vertelt Joël Dumont.

 

"Ook achter de (zonne)schermen hebben we niet stilgezeten; naast de voorbereidingen voor een middeleeuws hindernissenparcours /teambuilding concept en de opstart van het 5 jaar Quondam jubileum is ook onze middeleeuwse cateringafdeling 't Cruydt ende Ketel zich volop aan het ontwikkelen om volgend jaar een eigen 'volwaardig' leven te gaan leiden."

 

't Hooghuys biedt diverse middeleeuwse formules aan voor bedrijven op verschillende middeleeuwse locaties in de Benelux. Wil je met jouw klanten of personeel ook een reis maken naar de middeleeuwen? Kijk op:

www.thooghuys.com 

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures