Hoe NN Marathon Rotterdam een belevenis creëertHoe NN Marathon Rotterdam een belevenis creëert

Onlangs vond de 35ste editie van de NN Marathon Rotterdam plaats. Het marathonweekend is traditiegetrouw een mix van (top)sport en een volksfeest. Geen andere marathon in Nederland kan de sfeer in Rotterdam evenaren met ruim 925.000 enthousiaste toeschouwers langs het parcours.    

 

Beleving staat dan ook voorop bij de NN Marathon Rotterdam. Niet voor niets spreekt Mario Kadiks, directeur Golazo Sports Nederland B.V., over een 'be-levenement' in plaats van een evenement. Op bijzondere wijze wordt de interactie tussen publiek en deelnemers (lopers) op gang gebracht. Hiervoor worden vele activiteiten rondom de marathon georganiseerd waarbij diverse stakeholders zoals de Gemeente Rotterdam, sponsors en lokale ondernemers gemobiliseerd worden. Zij spelen in op het fenomeen 'marathon' en creëren hiermee beleving op hoog niveau.  

 

Tijdens Festivak op 25 & 26 november 2015 in de Jaarbeurs Utrecht wordt een inhoudelijk programma georganiseerd. En één van de topsprekers is Mario Kadiks, directeur van Golazo Sports. Hij zal vertellen hoe NN Marathon Rotterdam een belevenis creëert en licht toe hoe interactie tussen vele partijen op gang wordt gebracht. Mario zal spreken op 26 november om 14.30 uur.  

 

Naast de bijdrage omtrent de NN Marathon Rotterdam, zijn er nog vele interessante sprekers aanwezig tijdens Festivak. Kom ook luisteren naar de bijdragen van Allan Hardenberg, ‎Founder & Director ALDA Events (van o.a. Flying Dutch), Marcel Mingers, CEO en founder Extrema Events (o.a. XO Extrema Outdoor en Solar Weekend), Emile Ratelband (Ondernemer, auteur, spreker en motivator), Peter Minkjan, social media deskundige Likeconomics en Lex Kruijver van de Respons Evenementen Monitor. Festivak is, na registratie, gratis toegankelijk.


www.festivak.nl

advertorial06-08-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?
Stunt van Dolce & Gabbana: geen modellen maar dronesStunt van Dolce & Gabbana: geen modellen maar drones
Voor elke event-uitdaging een creatieve oplossing met beeldenVoor elke event-uitdaging een creatieve oplossing met beelden
Advertenties

In de kijker

ECdays

ECdays

Ontdek event-trends en innovaties tijdens ECdays.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 2. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 3. 07-03Salesmanager België (Fulltime)
  Neptunus bvba
  Limburg