Event-reviews helpen start-ups in ontwikkelingslanden

Event-reviews helpen start-ups in ontwikkelingslanden

De event-reviews van Belgische en Nederlandse organisatoren helpen ondertussen al meer dan 15 startende ondernemers in ontwikkelingslanden. Voor elke review stelt eventplanner.be /.nl 2,5 euro ter beschikking via Kiva.  

 

De laatste weken werden meer dan 100 nieuwe reviews over eventbedrijven op eventplanner.be /.nl geplaatst. Daarmee hielpen we ondertussen al meer dan 15 startende ondernemers hun dromen realiseren. Zo helpen we bijvoorbeeld Mavzunai uit Tajikistan met de aankoop van de eerste koe voor haar vee bedrijfs, Marcos uit Colombia met de inrichting van zijn ijssalon, Hiep uit Vietnam met de financiering van een nieuwe haardroger voor haar kapsalon, vijf ondernemende vrouwen uit India met de aankoop van een nieuwe fotocamera voor hun fotostudio, Iskender uit Kyrgyzstan met de betaling van zijn studies en Hung uit Vietnam met de opstart van zijn voedingswinkel.  

 

Via onze kiva-pagina volg je welke ondernemers we steunen. Je kan ook zelf kiva-projecten voorstellen die volgens jou onze aandacht verdienen.  

 

Help mee: schrijf een review over jouw eventleveranciers

Voor elke review over jouw eventleverancier(s) op onze site stellen we 2,5 euro ter beschikking aan startende ondernemers in ontwikkelingslanden. Het enige wat jij hoeft te doen is een review schrijven over jouw eventleverancier(s). That's it!  

 

Lees alles over de actie en hoe je een review kan plaatsen

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures