Beoordeel jouw eventleveranciers!

Beoordeel jouw eventleveranciers!

Beoordelingen maken het eenvoudiger dan ooit om een geschikte eventleverancier, cateraar, eventlocatie, ... voor jouw evenement te vinden. Eventbedrijven vergelijken is een hele klus! Daarom helpt eventplanner.be /.nl je al een eind op weg doordat je heel eenvoudig een aantal referenties kunt checken.

 

In heel wat sectoren, zoals bijvoorbeeld de hotel- en multimediasector, maken 'reviews' al langer deel uit van het beslissingsproces.

 

Help andere bezoekers
Beoordeel vandaag nog jouw eventleveranciers en help andere bezoekers op weg bij de organisatie van hun evenementen. Je doet er jouw leverancier bovendien een groot plezier mee. Een kleine moeite, niet?

 

Ben je uiterst tevreden over een leverancier? Doe dat bedrijf dan zeker een plezier terug met een mooie beoordeling. Zijn je verwachtingen minder ingelost? Ook dan is je feedback meer dan welkom, maar hou het steeds constructief en waarheidsgetrouw zodat de leverancier er ook iets van kan leren.

 

 

Hoe werkt het?

  • Zoek het bedrijf dat je wilt beoordelen op onze website en klik op 'schrijf een beoordeling'.
  • Schrijf een review en geef een score van 1 t.e.m. 5 sterren.
  • Nadat je je beoordeling hebt ingediend, controleren wij je review op SPAM en eventueel ongepast taalgebruik. Een potje schelden is niet gewenst. Ben je niet tevreden over een bepaald bedrijf, kun je dat steeds waarheidsgetrouw en constructief verwoorden.
  • Het betreffende bedrijf krijgt een melding dat er een review is geplaatst en bevestigt dat jij wel degelijk een klant bent (het bedrijf krijgt je gegevens te zien, maar uiteraard de beoordeling zelf nog niet).
  • Na goedkeuring verschijnt je review op onze website.

We houden je per e-mail op de hoogte van alle stappen zodat je kunt volgen wanneer je review gepubliceerd wordt. Je vindt ook steeds een overzicht van al je beoordelingen terug op onze website. Daarvoor meld je je aan en klik je op 'Beoordelingen' in de navigatie.

 

Regels

  • Je mag geen beoordelingen over je eigen bedrijf of over concurrenten indienen.
  • Je kan eenzelfde bedrijf slechts 1 keer beoordelen.
  • Beoordelingen kunnen na plaatsing niet verwijderd of gewijzigd worden, tenzij op uitdrukkelijk verzoek van adverteerder én reviewer.
  • Wanneer een bedrijf aangeeft dat je geen klant bent (en je review dus niet gepubliceerd wordt) en je het daar niet mee eens bent, kun je met ons contact opnemen. Als je kunt aantonen dat je wel degelijk klant bent van het bedrijf (bijvoorbeeld aan de hand van een factuur) zal de review alsnog geplaatst worden.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures