WAAK en Dazzle Events: omdat een jubileum moet schitterenWAAK en Dazzle Events: omdat een jubileum moet schitteren

Wat Dazzle Events en de beschutte werkplaats WAAK met elkaar delen? Een focus op mensgericht ondernemen. Die gezamenlijke passie levert een opmerkelijke synergie op.

 

Ter gelegenheid van 50 jaar WAAK, zetten de partners een evenement neer dat de 420 bezoekers beslist zullen onthouden.

 

Volle aandacht

Duizendpoot bij Dazzle Events, Thijs Bekaert, licht toe: "In workshops gingen de arbeiders van WAAK kunstzinnig aan de slag met materialen uit de werkplaats. Zo hadden we op het evenement verrassende beelden. We verduisterden de zaal en projecteerden de films afwisselend op de grote ramen, voor een muisstil publiek. We lieten de aandacht niet verslappen. Dankzij een goed uitgewerkt concept en de verfrissende presentatie van Cath Luyten brachten we een boeiend en ludiek plenair gedeelte. Met live cooking op drie lopende banden (sushi tracks) en live jazzmuziek was ook het walking dinner een ware belevenis."

 

Wederzijds vertrouwen

Aan dit creatieve vuurwerk ging een grondige voorbereiding vooraf. Tim Vannieuwenhuyse, algemeen directeur bij WAAK, waardeert onze open aanpak: "De mensen van Dazzle Events dringen hun visie niet op. Ze vertrekken vanaf een wit blad en luisteren naar onze wensen, noden en vragen. Zo ontstaat een mix van vrijheid en engagement. We verlenen elkaar de ruimte om ideeën uit te testen. Samenwerken met Dazzle geeft een boost."

 

Thijs Bekaert schrijft het succesvolle jubileum op zijn beurt toe aan de positieve houding van WAAK: "Dit project toont waartoe we allemaal in staat zijn als we het verhaal samen met de klant schrijven. We kregen de vrijheid om meer te brengen dan een duf panelgesprek of een treurige reeks speeches bij een glas schuimwijn. Het vertrouwen dat WAAK in ons stelt, geeft vleugels."

 


www.dazzle-events.be

advertorial16-06-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?
5 verkeerde redenen om eventtechnologie te gebruiken5 verkeerde redenen om eventtechnologie te gebruiken
Wat betaal je een evenementenbureau?Wat betaal je een evenementenbureau?
Advertenties

In de kijker

Meet in Oostende

Meet in Oostende

Oostende is dé locatie voor uw volgende evenement, groot of klein: teambuildings, meetings, congressen, familiedagen, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 15-01Project Manager België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 2. 10-01Assembleur
  PresTop Rental
  Noord-Brabant
 3. 08-01Senior Project Engineer
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant