Wijn-innovatie voor evenementen

Wijn-innovatie voor evenementen

Wijn op een festival of evenement serveren brengt heel wat handelingen met zich mee. Fles ontkurken, glas inschenken, glazen ophalen, afwassen (en poleren) en dan hebben we het nog niet over de lege flessen, ... Dat kost tijd en geld. EspressoWine komt met de oplossing.

 

EspressoWine brengt smaakvolle Italiaanse wijn in een innovatief concept voor hotels, festivals en evenementen. Espresso, Italiaans voor 'snel', duidt het belangrijkste voordeel van EspressoWine aan: klaar voor gebruik. Geen flessen, geen glazen, maar een 'glas' van hard plastic (PET) waar alleen een seal van hoeft te worden verwijderd. Altijd de juiste hoeveelheid, gemakkelijk te vervoeren en geen verspilling. 

 

Veilig

Bijkomend voordeel van EspressoWine op evenementen is de veiligheid. Geen risico's door glasscherven en geen lange wachtrijen.

 

Lekker

Niet onbelangrijk, de wijn is ook lekker. EspressoWine gebruikt de Italiaanse kwaliteitswijn 'IGP Terre di Chieti Abruzzo'. Je hebt ze in rood, wit en sinds deze maand ook in rosé. Met 187ml heb je een goed glas wijn.

 

Personaliseren

Het leuke aan EspressoWine is dat je de glazen ook kan personaliseren met je (bedrijfs)logo of tekst.

 

EspressoWine was één van dé noviteiten op Event 15 zoals je op eventplanner.tv kan zien (vanaf 0:30 min).

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures