Verras je gasten op een unieke toplocatie in Antwerpen

Verras je gasten op een unieke toplocatie in Antwerpen

Als organisator van een evenement, meeting, congres of productvoorstelling weet je dat de locatie één van de belangrijkste punten is. Je wilt jouw gasten immers van bij de eerste ontmoeting een positieve indruk geven met moderne faciliteiten en een decor dat creativiteit en netwerking stimuleert.

 

Belangrijke beslissingen nemen met zicht op de skyline van Antwerpen? Meer dan 1.000 gasten ontvangen in een oude parkloods midden in de nieuwste groene long? Of de woorden van keynote speakers extra in de verf zetten in de setting van en modern archief in de bruisende wijk 't Eilandje? Dit is mogelijk in Antwerpen.

 

Den Bell

In de monumentale toren van het voormalige Bell-telefonie gebouw liggen 52 grote en kleine ruimtes voor tal van activiteiten. De zalen zijn ingericht met designmeubilair en uitgerust met alle moderne voorzieningen. Elke ruimte is optimaal toegankelijk voor genodigden met een visuele, auditieve en motorische handican.

 

Sint-FelixPakhuis

De schitterende lichtstraat en moderne architectuur verzoenen de historische grandeur en het hippe karakter van het Eilandje. Het Sint-Felixpakhuis, waarin ook een sfeervol restaurant en het Felix Archief huizen, is ingericht met moderne vergaderzalen, luchtige receptieruimtes, een ruim auditorium en een prachtige zuilenzaal.

 

Evenementenhal Parkloods Noord

Parkloods Noord is de locatie voor grootse evenementen in een industrieel erfgoedkader. Deze plek midden in Park Spoor Noord telt 5.000 m² overdekte ruimte en is dus ideaal voor beurzen, productvoorstellingen en marktjes. Dit vroegere rangeerstation heeft veel authentieke elementen die jouw evenement extra cachet geven.

 

Ontdek ook de andere evenementenlocaties in Antwerpen of feestzalen in Antwerpen op eventplanner.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Doms Lorraine
New|2019-08-18 - 20:59u

Graag wil ik een congrès organiser en op 12,13,14,15 september 2019.

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures