Verras je gasten op een unieke toplocatie in AntwerpenVerras je gasten op een unieke toplocatie in Antwerpen

Als organisator van een evenement, meeting, congres of productvoorstelling weet je dat de locatie één van de belangrijkste punten is. Je wilt jouw gasten immers van bij de eerste ontmoeting een positieve indruk geven met moderne faciliteiten en een decor dat creativiteit en netwerking stimuleert.

 

Belangrijke beslissingen nemen met zicht op de skyline van Antwerpen? Meer dan 1.000 gasten ontvangen in een oude parkloods midden in de nieuwste groene long? Of de woorden van keynote speakers extra in de verf zetten in de setting van en modern archief in de bruisende wijk 't Eilandje? Dit is mogelijk in Antwerpen.

 

Den Bell

In de monumentale toren van het voormalige Bell-telefonie gebouw liggen 52 grote en kleine ruimtes voor tal van activiteiten. De zalen zijn ingericht met designmeubilair en uitgerust met alle moderne voorzieningen. Elke ruimte is optimaal toegankelijk voor genodigden met een visuele, auditieve en motorische handican.

 

Sint-FelixPakhuis

De schitterende lichtstraat en moderne architectuur verzoenen de historische grandeur en het hippe karakter van het Eilandje. Het Sint-Felixpakhuis, waarin ook een sfeervol restaurant en het Felix Archief huizen, is ingericht met moderne vergaderzalen, luchtige receptieruimtes, een ruim auditorium en een prachtige zuilenzaal.

 

Evenementenhal Parkloods Noord

Parkloods Noord is de locatie voor grootse evenementen in een industrieel erfgoedkader. Deze plek midden in Park Spoor Noord telt 5.000 m² overdekte ruimte en is dus ideaal voor beurzen, productvoorstellingen en marktjes. Dit vroegere rangeerstation heeft veel authentieke elementen die jouw evenement extra cachet geven.


www.antwerpen.be/zaalhuren

advertorial19-05-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?
5 verkeerde redenen om eventtechnologie te gebruiken5 verkeerde redenen om eventtechnologie te gebruiken
Hoe bouw je de spanning op voor je bezoekers?Hoe bouw je de spanning op voor je bezoekers?
Advertenties

In de kijker

Meet in Oostende

Meet in Oostende

Oostende is dé locatie voor uw volgende evenement, groot of klein: teambuildings, meetings, congressen, familiedagen, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 15-01Project Manager België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 2. 10-01Assembleur
  PresTop Rental
  Noord-Brabant
 3. 08-01Senior Project Engineer
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant