RAI bouwt grootste hotel Benelux - VIDEO

RAI bouwt grootste hotel Benelux - VIDEO

Met 650 kamers wordt nhow Amsterdam RAI het grootste hotel van de Benelux. Het hotel wordt de uitvalsbasis voor organisatoren, exposanten en bezoekers van grote, meerdaagse internationale evenementen in het RAI-complex.

 

"Het RAI hotel geeft invulling aan onze ambitie om een zogeheten 'headquarter' hotel te realiseren op het RAI-terrein. Dankzij het iconische ontwerp van OMA en de 24-uursbeleving die nhow Amsterdam RAI toevoegt aan het RAI-complex, wordt Amsterdam RAI als locatie nog aantrekkelijker. Hierdoor zijn wij in staat om onze concurrentiepositie op de internationale beurzen en congresmarkt te versterken en zo onze spin off richting de stad Amsterdam verder te vergroten", aldus algemeen directeur Hans Bakker.


Maarten Markus, Managing Director van NH Hotel Group, ziet de komst van nhow Amsterdam RAI als een enorme aanwinst voor het meer dan 375 hotels tellende portfolio van de keten: "Met 650 kamers, 25 verdiepingen en een multimediastudio op 91 meter hoogte, zullen we samen met onze partners de Amsterdamse skyline verrijken. Na nhow Milaan, nhow Berlijn en nhow Rotterdam zal ook het iconische nhow Amsterdam RAI een hotspot zijn voor zowel zakelijke- als leisure gasten, waar uitmuntende gastvrijheid, verrassing en gastronomie dag en nacht 'On Air' zullen zijn."

 

 

De start van de bouw van dit 91 meter hoge hotel staat gepland voor medio 2016. Het hotel komt de locatie in de driehoek die begrensd wordt door de Europaboulevard, de ringweg A10 en Amsterdam RAI Convention Centre.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties