Een scherpere kijk op events

Een scherpere kijk op events

Ken je het spreekwoord 'het leven door een roze bril bekijken'? "Wel, bij JADA events bekijken we het leven door een knalroze bril! Niet alleen wordt alles positiever en rooskleuriger, onze kijk op events wordt ook scherper. Afgelopen maanden waren dan ook zeer druk met mooie events die we mochten realiseren voor bijzondere klanten."

 

Zo organiseerde JADA events o.a. het 50 jarig jubileum van Reynaers Aluminium dat uitgebreid werd gevierd met alle personeelsleden en hun partners. JADA events werkte hiervoor een uniek concept uit waarbij de genodigden door een magische sterrentunnel teruggestuurd werden naar 1965, het jaar waarin Reynaers Aluminium het levenslicht zag.

 

"De 400 gasten werden hartelijk ontvangen in de bedrijfshal van Reynaers die we voor de gelegenheid omtoverden tot een gezellige vintage huiskamer recht uit de jaren 60. Door elke pasfoto van elke medewerker te bewerken, leek het alsof ze effectief in die tijd hadden geleefd. De retro televisietoestellen speelden de fotoreeks gedurende de gehele receptie af. Een authentieke Cadillac Coupe De Ville, een vintage bar met porseleinen tapzuil, een flipperkast en de coverband The Beatless maakten dat de genodigden zich werkelijk in 1965 waanden."

 

 

"We bleven echter niet heel lang in het verleden staan! Na de receptie stuurden we de medewerkers naar 2015 en zelfs verder! Een deel van de bedrijfshal schermden we af met een zwarte doek dat onder een indrukwekkende licht- en geluidshow omhoog werd getrokken. Een spectaculaire overgang waarbij twee futuristische dansers de genodigden naar de toekomst begeleidden. Hier zorgden de iPad DJ, de oculus rifts en de green screen foto-animatie voor een technologische touch. Ook werd tijdens het avondfeest een prachtig schilderij gemaakt. De kunstenaar haalde zijn inspiratie uit de vele invloeden van de avond waardoor Reynaers Aluminium een uniek aandenken aan het event behoudt."

 

En wat is een jubileumviering zonder vuurwerk?! Na de walking diner kregen de gasten elk een vuurstokje en werden ze uitgenodigd om buiten de imposante vuurwerkshow te bewonderen. Daarna maakten coverband Les Truttes en de JADA DJ er nog een swingende party van wat resulteerde in een super geslaagd 50 jarig jubileum voor Reynaers Aluminium. JADA events houdt z’n knalroze bril dus graag nog even op! Ja Da is enthousiast!

www.jada-events.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Vijf fascinerende locaties

Vijf fascinerende locaties

Wanneer ontgoocheling gewoonte wordt

Wanneer ontgoocheling gewoonte wordt

Heropstart beurzen cruciaal voor business

Heropstart beurzen cruciaal voor business

Advertenties