Zeg het met... Powerpoint!Zeg het met... Powerpoint!

Organisatoren investeren veel tijd en geld in hun evenementen en toch wordt vaak de essentie vergeten: een steengoede presentatie.

 

"Je ziet het zo voor je: we organiseren een event en dus hebben we een dijk van een locatie, perfecte catering, een eventtool, filmpjes en iemand die iets zinnigs te vertellen heeft nodig. Wat we meestal vergeten is hoe we de boodschap precies gaan brengen en dus knutselen we lastminute snel een powerponit in mekaar. En daar gaat het fout!", vertelt Stefan Uytterhoeven.

 

Om de boodschap over te brengen is niet alleen een goede presentator nodig, de presentatie of Powerpoint (PPT) zelf is even belangrijk.  Vaak wordt de presentatie door de spreker aanzien als een samenraapsel van geheugensteuntjes, dingen die hij zeker niet mag vergeten te zeggen. Of de presentatie leesbaar, laat staan begrijpbaar is is op dat moment bijzaak.  

 

Daarnaast is een uniforme look & feel binnen en rondom het event en op het podium een niet te verwaarlozen element om de boodschap over te brengen. En ook hier komt een goede powerpoint om de hoek kijken. 

 

Mojuice is al jaren een specialist in Storytelling in alle facetten van een event. Het verhaal duidelijk brengen naar de aanwezigen via video, show-elementen, interactiviteit of een ijzersterke powerpoint. Mojuice heeft het allemaal in huis. Enkele referenties: Coca-Cola, Carglass, GDF SUEZ, ABN-AMRO, GS1, Siemens, ...


www.mojuice.com

advertorial13-03-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Adverteren? Download nieuwe eventplanner.be /.nl mediakitAdverteren? Download nieuwe eventplanner.be /.nl mediakit
Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?
5 verkeerde redenen om eventtechnologie te gebruiken5 verkeerde redenen om eventtechnologie te gebruiken
Advertenties

In de kijker

LEDskin®

LEDskin®

Maak van je beursstand een echte hotspot.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 16-01Office Planner
  Walkies4Events - W4E bvba
  Antwerpen
 2. 15-01Project Manager België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 3. 10-01Assembleur
  PresTop Rental
  Noord-Brabant