event 15: leren wat je toch al weet!?

event 15: leren wat je toch al weet!?

Je hebt als professional veel kennis en ervaring in huis maar toch ook het gevoel dat er nog meer uit te halen valt? Dan ben je op de beurs event 15 twee dagen lang aan het goede adres.

 

Het inhoudelijk programma dat gelijktijdig met de beurs plaatsvindt bestaat deze editie uit een boeiende line-up van sprekers die jouw kennis nog meer tot hun recht laten komen. Op de eerste beursdag leert Victor Neyndorff je in zes stappen om je onderbuikgevoel over de waarde van events te concretiseren. Ad Bastiaanse, als gastdocent verbonden aan Nyenrode Business Universiteit, helpt je om te gaan met je ratio om zo je eigen creativiteit ruim baan te geven. En nog een highlight: Steven Van Belleghem, auteur van 'When digital becomes human' deelt met de leden van het EventPlatform zijn kennis over de synergie tussen digitale media en persoonlijk contact. Uit de praktijk weten we de kracht van beide maar hoe voorkomen we dat servers het overnemen van het brein?

 

De menselijke maat komt ook terug in de verrassende sessie van Fons de Poel; in een journalistiek format gaat Fons op zoek naar het rendement van een zinvol event en koppelt hij reportages aan korte, scherpe interviews en prikkelende stellingen voor het publiek. En dit is nog niet alles wat er op het programma staat. Kijk op de website voor meer informatie over het programma en de exposanten en meld je aan voor een gratis beursbezoek.​​' 

www.event.nl

Schrijf een comment

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

  • Vandaag
  • Morgen
  • Tuesday
Meer weer

Vacatures