5 redenen om nu lid te worden van eventplanner.PRO

5 redenen om nu lid te worden van eventplanner.PRO

Ben je een rasechte eventprofessional? Dan haal je zeker je voordeel uit een lidmaatschap van de exclusieve eventplanner.PRO-community. Lees hier alvast de 5 voornaamste redenen om je lid te maken.

 

Als je weet dat een lidmaatschap slechts 89 euro/jaar kost, waar wacht je dan nog op om .PRO in huis te halen?

 


1. Ontgrendel alle event software features

Als lid van eventplanner.PRO krijg je onbeperkte toegang tot alle functies van onze event software, zonder enige beperking.


 

2. Directe lijn naar alle eventleveranciers

De eventplanner database bevat meer dan +15.000 eventleveranciers die jij regelmatig nodig hebt. Met .PRO krijg je snel toegang tot deze eventbedrijven (website en chat - niet voor marketing doeleinden). Een tool die tot de standaarduitrusting van elke eventprofessional moet behoren! Zeker als je de geschikte partij hebt gevonden en die snel wil contacteren.  

 


3. VIP priority bij netwerkevenementen

Als eventplanner.PRO-lid krijg je de kans om je als eerste te registreren voor al onze evenementen. Zo grijp je bijvoorbeeld nooit meer naast een fel begeerd ticket voor de populaire 'Get Inspired' evenementen. 

 


4. Exclusieve content

Als eventplanner.PRO heb je toegang tot exclusieve content. Bepaalde artikels met juridische informatie, event-kennis, ... zijn enkel toegankelijk voor onze .PRO-leden. Maar ook de digitale versie van het boek EVENTPLANNER is inbegrepen.

 

 

5. Conciërgeservice

Vertel ons wat je zoekt en wij helpen je de beste eventlocaties en leveranciers over de hele wereld te vinden. Onze experts wijzen je ook in de juiste richting bij al je andere event-gerelateerde vragen.


 

Meer info over het lidmaatschap eventplanner.PRO

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties