5 redenen om nu lid te worden van eventplanner.PRO

5 redenen om nu lid te worden van eventplanner.PRO

Ben je een rasechte eventprofessional? Dan haal je zeker je voordeel uit een lidmaatschap van de exclusieve eventplanner.PRO-community. Lees hier alvast de 5 voornaamste redenen om je lid te maken.

 

Als je dan weet dat een lidmaatschap slechts 89 euro/jaar kost, waar wacht je dan nog op om je .PRO-kaart in huis te halen?

 

1. Gratis juridisch advies

Zit je met een juridische event-vraag? Onze redacteurs zoeken samen met onze experten een antwoord. En dat schrijven ze uit in een boeiend artikel. Alle juridische artikels zijn exclusief te raadplegen door .PRO-leden. Is jouw vraag te complex of te specifiek, dan kan je tegen onklopbare voordeeltarieven, beroep doen op ons expert center. Daarin zetelen onafhankelijke experten op juridisch, marketing, hr, … vlak die jou meteen op weg helpen.  

 

2. Directe lijn naar alle eventleveranciers

De eventplanner database bevat meer dan 5.000 eventleveranciers die jij regelmatig nodig hebt. Enkel bij onze betalende adverteerders vermelden we de digitale contactgegevens (website, social media en e-mail formulier - niet voor marketing doeleinden). Surf je als .PRO-lid op onze site dan krijg je ook deze contactgegevens van alle andere bedrijven te zien. Een tool die tot de standaarduitrusting van elke eventprofessional moet behoren! Zeker als je de geschikte partij hebt gevonden en die snel wil contacteren.   

 

3. VIP priority bij netwerkevenementen

Als eventplanner.PRO-lid krijg je de kans om je als eerste te registreren voor al onze evenementen. Zo grijp je bijvoorbeeld nooit meer naast een fel begeerd ticket voor de populaire 'Get Inspired' evenementen.  

 

4. Gratis plaatsing van vacatures

Op zoek naar de juiste medewerker voor jouw bedrijf of evenement? Als .PRO-lid plaats je gratis vacatures op de meest bezochte eventsite van België en Nederland.  

 

5. Exclusieve kortingen

Als eventplanner.PRO-kaarthouder geniet je tal van uitzonderlijke kortingen en privileges. Zo doe je je voordeel bij opleidingen (Master in Event Management en Expert Academy), bij congressen en events voor de sector en binnenkort ook bij de organisatie van jouw evenementen (kortingen op locaties, toeleveranciers, ...), ... Bovendien krijg je ook 10% korting op alle eventplanner.be /.nl advertentietarieven.  

 

Meer info over het lidmaatschap eventplanner.PRO

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures