Artexis Easyfairs op overnamepad

Artexis Easyfairs op overnamepad

Artexis Easyfairs neemt zowel FACTS (het grootste 'Comics, Sci Fi en Anime' festival in de Benelux) als Batireno (the place to be' voor iedereen die bouw- of renovatieplannen heeft in Walonië) over.

 

Met de overname van FACTS boort Artexis Easyfairs een nieuw marktsegment aan waar het zich verder nationaal en internationaal wil in specialiseren, met name dat van de stripwereld, de science fiction, de fantasy en de animatiefilms. Ook figuren uit TV-series, films, video- en computergames maken een belangrijk onderdeel uit van de beleving op FACTS.

 

Dirk Van Roy, CEO van Artexis Easyfairs Benelux: "Met FACTS diversifiëren wij opnieuw binnen onze portefeuille van events. Al enkele jaren kent FACTS een mooie groeicurve in een voor ons nieuw segment. Als marktleider in het organiseren van ultimate meeting & market places is het onze betrachting om de beleving van deze hechte community nog meer te verhogen."

 

FACTS werd in oktober 2014 al voor de 24ste keer georganiseerd en is in die periode uitgegroeid tot een uiterst succesvol evenement met 250 exposanten en maar liefst 40.000 bezoekers, verspreid over twee dagen. Het is daarmee niet alleen het oudste, maar ook het grootste Comics, Sci Fi en Anime festival in de Benelux.

 

Batireno

Sinds de oprichting in 2003 behoort Batireno tot de populairste bouwbeurzen in Wallonië. De beurs lokt jaarlijks ruim 20.000 bezoekers en 150 standhouders naar de hallen van Namur Expo. Het succes van Batireno heeft de Groep Artexis Easyfairs overtuigd om de beurs over te nemen, na een overeenkomst met oprichter en vroegere eigenaar Daniel Tambour.

 

In aansluiting op de overname heeft Artexis Easyfairs ook besloten om de duur van de beurs in te korten van tien naar zes dagen.

Schrijf een comment

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

  • Vandaag
  • Morgen
  • Tuesday
Meer weer

Vacatures