België is MICE bestemming van het jaarBelgië is MICE bestemming van het jaar

Het beste land om je meetings, incentives, conferences en events te organiseren is België. Dat bleek op de MICE & Travel Fair in Amsterdam waar België is uitgeroepen tot MICE bestemming van het jaar. Het won met glans van concurrenten Polen, Portugal en tweevoudig winnaar Zwitserland.

 

Tijn Kramer, hoofdredacteur van MICE & Business Travel, roemt het mooie Belgische aanbod MICE  mogelijkheden, ook in deze zwaardere economische tijden. Bovendien is België dichtbij, maar zit je toch echt helemaal in het buitenland. Met deze troeven versloeg het kleine landje de andere genomineerden.

 

Zwitserland won in het verleden al twee keer deze prijs. Een proactief aanbod is de sterke troef van dit bergenland. Polen groeit en biedt heel wat mogelijkheden voor de toekomst. Portugal heeft als kwaliteiten zijn aangename klimaat en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Maar het is dus België dat uiteindelijk met de pluimen gaat lopen.

 

De award wordt uitgereikt op de vakantiebeurs in Utrecht op dinsdag 13 januari, tijdens de gezamenlijke borrel van Toerisme Vlaanderen en Toerisme België voor Wallonië & Brussel. 

07-01-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

Sven Cautaerts [Project 12]En toch blijkt het zeer moeilijk om in Brussel een evenementenhal te vinden voor een dance-event waar je 1. van 700 tot 2000 man kan ontvangen, 2. tot 05u kan open houden, 3. geen 5000 euro voor moet neertellen, 4. vast komt te zitten met exclusieve leveranciers die voor 3000 euro een discobar plaatsen met 8 pars en 4 movingheads.

2015-01-07 - 14:29uLees ook

Hoe meer bezoekers naar je eventwebsite lokken?Hoe meer bezoekers naar je eventwebsite lokken?
Hoe je evenement promoten ondanks nieuwe beperkingen op Facebook?Hoe je evenement promoten ondanks nieuwe beperkingen op Facebook?
Welke hekken zijn nodig voor jouw evenement?Welke hekken zijn nodig voor jouw evenement?
Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-04Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media
  Antwerpen
 2. 19-04Accountmanager
  VideoCrew bvba
  Antwerpen
 3. 18-04Office Assistent
  PresTop Rental
  Noord-Brabant