JADA events blinkt uit!

JADA events blinkt uit!

"Onze gasten moeten binnentreden in een authentieke western saloon." Een uitdagende briefing van Q-Food voor haar stand op Horeca Expo. Maar al te graag werkte JADA events hier een leuk idee voor uit. Welkom in de Q-Saloon!

 

Als echte cowboys liepen de gasten door de klapdeurtjes binnen in de saloon. Deze werd ingericht met houten wijnvaten en barkrukken, een houten toog van 5 meter en decoratie-elementen perfect passend binnen het thema waaronder cowboyhoeden, cactussen, tapijten van koeienvellen en strobalen. Blikvanger van de stand was de grote bedrukte achterwand van 12 meter breed op 3 meter hoog waardoor het echt leek of je je in de Wild Wild West bevond. De volledige stand werd rondom rond afgewerkt met houten hekwerk.  

 

Eens in de Q-Saloon konden de gasten smullen van de heerlijke Q-Food specialiteiten terwijl men de grote karkassen kon bewonderen waarvoor JADA events unieke koelcellen had laten aanrukken. Een spectaculair zicht. Twee enthousiaste cowgirls zorgden dagelijks voor de nodige ambiance in de saloon. Met veel flair sprongen zij op de houten tonnen op de beats van vrolijke cowboymuziek en deden zij menig voorbijganger stilstaan.

 

"Dit is één van de vele leuke projecten die we voor onze klanten hebben mogen uitvoeren", vertelt Danny, die samen met Jan het evenementenbureau leidt. "2014 was een enorm succesvol jaar voor JADA events. We kunnen blijven rekenen op onze trouwe klanten en vinden ondertussen ook de weg naar nieuwe contacten", gaat Danny verder. "Nu reeds staat er heel wat in de agenda voor 2015. We blijven groeien en kunnen dan ook met veel enthousiasme aankondigen dat we begin 2015 een nieuwe JADA medewerker mogen verwelkomen" vertelt Jan uitbundig. "We zitten nu volop in de zoektocht naar de juiste match binnen het team! Laat 2015 maar komen, wij zijn er klaar voor!"

www.jada-events.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Catering & events materiaal Boels Party & Events onder de virtuele hamer

Catering & events materiaal Boels Party & Events onder de virtuele hamer

Veilig feesten op het werk

Veilig feesten op het werk

Eindelijk perspectief voor Belgische eventsector

Eindelijk perspectief voor Belgische eventsector

Advertenties