Politieagent dood na teambuildingPolitieagent dood na teambuilding

Een 42-jarige man uit Leerdam werd vorige week in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht na een ongeval op een teambuildingdag van de Rotterdamse politie. De agent overleed woensdag aan zijn verwondingen. 

 

Het ongeluk gebeurde tijdens een outdoor teambuilding met collega's in het Nederlandse Hank. De man ging op een deathride (tokkelbaan) over het water naar beneden, maar de kabel knapte. Door het gewicht van de zware metalen kabel werd het slachtoffer onder water getrokken. Collega's van de man en medewerkers van het Klimbos en de Kurenpolder schoten te hulp. Pas na een 10-tal minuten kon hij op het droge worden gehaald, nadat door een aanwezige graafmachine de kabel omhoog werd gehaald. Het is nog niet bekend waardoor de kabel brak.

 

"De eenheid is hierdoor geschokt. Wat teambuilding moest zijn, is op de meest tragische manier geëindigd. Het is een drama voor de directe collega's die het ongeluk hebben zien gebeuren. Dit komt dichterbij dan wat ook", zei een politiewoordvoerder.

 

Technische keuring in orde

De afgelopen jaren moesten we geregeld berichtten over bedrijfsuitjes met gewonden en dodelijke slachtoffers waar de veiligheidsvoorschriften niet steeds gevolgd werden, maar dat is nu anders. Klimpark Biesbosch geeft aan vorige maand nog een technische keuring ondergaan te hebben door certificatie-, keuring- en inspectie instelling TÜV. Het bedrijf doet daarnaast zelf dagelijkse checks.

30-11-2014

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?
5 verkeerde redenen om eventtechnologie te gebruiken5 verkeerde redenen om eventtechnologie te gebruiken
Hoe bouw je de spanning op voor je bezoekers?Hoe bouw je de spanning op voor je bezoekers?
Advertenties

In de kijker

LEDskin®

LEDskin®

Maak van je beursstand een echte hotspot.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 15-01Project Manager België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 2. 10-01Assembleur
  PresTop Rental
  Noord-Brabant
 3. 08-01Senior Project Engineer
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant