Café Local opnieuw open

Café Local opnieuw open

De bekende Antwerpse dancing Café Local kan na het faillissement van de vorige uitbaters opnieuw open, onder dezelfde naam en in hetzelfde kleedje. Dat bevestigt brouwerij Moortgat, de eigenaar van het pand.   

 

De populaire uitgaansgelegenheid Café Local op het Antwerpse Zuid gaat terug open en wordt vanaf nu een evenementenlocatie voor bedrijfsfeesten, seminaries en partyconcepten. Eind oktober ging de handelszaak van de vorige uitbaters failliet. Brouwerij Moortgat nam de inboedel van de curatele over en stelt die nu ter beschikking van de nieuwe uitbater TOP venues. 

 

Café Local wordt onder die koepelnaam vanaf nu ook aangeboden op de B2B markt. Personeelsfeesten, jubilea, klanten events, seminaries, en alles wat binnen het kader past kan er plaatsvinden. Voorlopig gaat het Zuiderse karakter onveranderd blijven, omdat dit juist de charme is van de locatie én daardoor zijn naam en faam verworven heeft. Café Local is een unieke locatie in Antwerpen met enorm veel potentieel. Top Venues heeft dan ook geen moment getwijfeld en in overleg met Moortgat Immo een overeenkomst gevonden waarmee iedereen tevreden is. 

 

Het wordt een heel mooi verhaal, wat samen gebracht wordt met twee bekende namen uit de eventsector, namelijk JM catering uit Aartselaar als exclusieve cateringpartner en JADA events als evenementiële partner. De nieuwe uitbater wil de gele deuren van Cafe Local zo snel mogelijk terug openen, want de feestvierders staan te trappelen om er weer binnen te mogen. Ze denken ook nog na over partyconcepten in Café Local, maar staan dan eerder open naar bestaande organisatoren zoals die van Pré Soirée. Feit is dat geïnteresseerde bedrijven er nauwelijks terecht konden afgelopen jaren, omdat de discotheek uiteraard op volle toeren draaide. Dat roer gooit TOP venues nu om. 

 

Cafe Local kan tot 800 gasten een fantastische avond bieden, maar biedt ook al mogelijkheden voor een groep van zo'n 150 à 200 genodigden. Daarnaast wordt de locatie ook als seminarieruimte aangeboden, eventueel gekoppeld aan een feest achteraf. "Dit is zeker een tendens bij meerdere bedrijven. Overdag wordt er vergaderd en eraan gekoppeld flink gefeest, bij wijze van beloning. Het bedrijf moet dan geen 2 keer iedereen samenbrengen door aparte events te organiseren waardoor het ook nog eens bespaart op catering en locatiehuur: twee vliegen in één klap dus."

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties