Leer alles over 'crowd management' tijdens FestivakLeer alles over 'crowd management' tijdens Festivak

Het thema 'crowd management' is een belangrijk onderdeel van het inhoudelijke programma van de vakbeurs Festivak. Diverse experts op het gebied van crowd management delen hun visie en vertellen wat de nieuwe inzichten zijn op dit gebied.  

 

"Tijdens de sessies over crowd management kom je erachter dat de discipline veel meer inhoud dan alleen het plaatsen van hekken. Zo is het implementeren van het sociale gedrag minstens zo belangrijk", aldus Linda Bredschneyder van beursorganisator OGZ.

 

Evenwicht tussen beleving en veiligheid

ICEN-advies crowd management spreekt tijdens Festivak samen met Tinus Kanters, projectleider van Living Lab sensortechnologie in de stad Eindhoven over hoe je een evenwicht behaalt tussen optimale beleving en een optimale veilige omgeving. Deze presentatie vindt plaats op 26 november om 15.45 uur.

 

Communicatie in noodsituaties

Een heldere en duidelijke communicatie is van levensbelang op evenementen. Vooral in noodsituaties. Dit zal Ward Roef van Daylight toelichten op 26 november om 17.00 uur tijdens de sessie 'Digitaal crowdmanagement en crisiscommunicatie in de praktijk'.

 

Crowd-technologie

Op donderdag 27 november is het woord aan diverse technologiepartners van ICEN-advies. Je krijgt dan meer te horen over de zogenaamde 'fieldlabs', waar gewerkt wordt aan technische en sociale innovaties om veiligheid bij o.a. evenementen te verhogen. Daarna presenteert Crowdcom het dashboard dat ontwikkeld is om alle 'large data' die via telsystemen verzameld zijn helder te presenteren. En Crowdcom gaat een stapje verder door capaciteit berekeningen te maken om real-time antwoorden te geven op specifieke vraagstukken binnen crowd management.

 

Gaat het stormen?

Tot slot hoor je op donderdag 27 november meer over de invloed van het weer en het belang van een juiste voorspelling: naast weerbewaking tijdens het evenement zelf, zal MeteoVista in deze sessie het belang benaderukken van een zorgvuldige risicoanalyse in de aanloopfase naar het evenement toe. Kortom, als u meer wilt weten over crowd management en alle bijbehorende thema's, dan mag een bezoek aan het inhoudelijke programma van Festivak niet ontbreken!


www.festivak.be

18-11-2014

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Een opvallende kleurrijke tent voor je evenementEen opvallende kleurrijke tent voor je evenement
50m² beeldprojectie bij BluePoint met twee Barco F90-4K13 projectoren50m² beeldprojectie bij BluePoint met twee Barco F90-4K13 projectoren
Gloednieuwe eventlocatie Toverland: herberg 'The Flaming Feather'Gloednieuwe eventlocatie Toverland: herberg 'The Flaming Feather'
Advertenties

In de kijker

Mobiwijzer en groeneVENTscan demo

Mobiwijzer en groeneVENTscan demo

Laat het vervoer naar je evenement niet aan het toeval over.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 2. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 3. 07-03Salesmanager België (Fulltime)
  Neptunus bvba
  Limburg